کیک پای سیب

یعنی از قد و بالای این دلبر؛ هر چی بگم ، کم گفتم. مزه و عطر و طعم که نگو و نپرس! عالی. یکی از خوشمزه ترین کیک های سیبی که تا حالا یادتون دادم اینه.

قبلا کیک سیب، کیک سیب و هویج و پای سیب رو داشتیم. 

 

مواد لازم:

آرد دو و نیم پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

شکر یک و نیم پیمانه

روغن مایع یک پیمانه

مخلوط ماست و شیر یک پیمانه

سیب دو عدد نازک ورقه شده

بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

ترکیب هل و دارچین یک قاشق غذاخوری

_ مثل همیشه اول فر با دمای ۱۷۵ درجه روشن میکنیم تا داغ بشه.(دمای متوسط)

_ قالب ۲۵ سانتی میان تهی یا قالب سی سانتی معمولی رو چرب و ارد پاچی میکنیم.

_ تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشن.

_ مخلوط شیر و ماست رو اضافه کنید.(میتونید فقط از شیر استفاده کنید اما ماست باعث پوکی میشه. من از نصف شیر و نصف ماست شیرین استفاده کردم)

_ آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید. (الک کردن یادتون نره!)یک بار آرد و بکنیگ پودر و یکبار کمی روغن. در سه مرحله مواد رو کامل اضافه کنید.

 

_ حالا کف قالب رو کمی از مواد کیک میریزیم و روش سیب میچینیم و روی سیب ها مخلوط هل و دارچین میریزیم. دوباره کمی از مواد کیک و ... (حدود سه لایه میشه)

_لایه ی نهایی کیک باشه. قالب رو میزاریم داخل فر. حدود ۴۰ دقیقه تا ۵۰ دقیقه زمان میبره و بابد از تست خلال دندون متوجه بشید که کیک کامل پخته یا نه.

_ بعد از خنک شدن کامل از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار بدید تا خنک بشه و نوش جان کنید.

_ یک اصول کلی بگم برای دوستانی که فر ندارند و میخوان کیک هارو توی قابلمه درست کنند! اگه فر ندارید داخل قابلمه بزرگ یک کاسه رو برعکس قرار بدید و روی شعله ی متوسط بزارید. در قابلمه بزرگتر رو ببندید تا داغ بشه و بعد قالب رو روی کاسه قرار بدید و در قابلمه رو ببندید. یک روش دیگه هم اینه که قابلمه رو روی گاز قرار بدید و زیرش شعله پخش کن بزارید و قابلمه ی حاوی مواد کیک رو روی شعله پخش کن قرار بدیم و در قالبمه رو ببندیم تا کیک بپزه.

اینم نمای برش خورده کیک خوشمزه ی ما...

شاید تمایل به دیدن این پستها هم داشته باشید:

کیک موزی شکلاتی

کیک کشمش و گردو

کیک موز

کیک خانگی گردویی

دیدگاه‌ها  

0 #5 نسترن.م 1399-03-02 07:10
سلاااام خانوم هنرمند .
کیک سیبت عاااالی شده . واااقعا کیکهایی که توشون سیب داره خیلی خوبن . فقط یک پیمانه مخلوط ماست و شیر چون سیب هم خودش آب داره ؛ کیکو خمیر نمیکنه ؟
مایعات زیاد نیست ؟
ممنووون
----------------------
سلام گلم. خیر
نقل قول کردن
0 #4 نارملا 1399-01-17 13:02
سلام دستور تهیه ی کیک یزدی ورولت روهم اگه بذارید ممنون میشم من بادستورهای شما کیک هارو خیلی خوب درست میکنم مرسی بخاطره وقتی که میذارید
-------------------
سلام. هر دو در سایت موجود هست
نقل قول کردن
0 #3 نسترن.م 1399-01-15 21:10
سلاااام خانوم هنرمند . خیلی از دیدن دستورهای جدید شما خوشحال شدم .حتما این کیکو درست میکنم و خبرشو بهتون میدم ِاتفاقا من هم بطور موقتی از داشتن فر محرومم و کیکهامو رو گاز می پزم ِ
ممنووون :-* :-* :-*
-------------------------
سلام. نوش جان خانم.
بزرگوارید
نقل قول کردن
0 #2 نارملا 1399-01-14 19:35
سلام ممنون درست کردم عالی بود بقیه هم طعمشو دوست داشتن
------------------
سلام نوش جان
نقل قول کردن
0 #1 نارملا 1399-01-11 13:15
سلام عزیزم امروز خاگینه با دستور شما درست کردم خوب بود فقط احساس کردم کیک به تلخی میزنه که احتمالا من هل زیاد ریخته بودم شربت رو ریخته ام درست شد (برای اولین بار بود)ممنون بخاطره فعال بودن تو این روزها تو بهترین مربی آشپزی هستی خسته نباشی بهترین مربی آشپزی
-----------------------
سلام عزیزم. نوش جون. لطف دارید
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir