کیک نارگیلی

یکی از موندگار ترین و خوش طعم ترین کیکهای عصرونه که میتونید درست کنید این کیک هست.

بینهایت سریع و راحت درست میشه و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.

البته اگه طعم نارگیل دوست دارید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ سه عدد درشت

آرد یک و نیم پیمانه

شکر یک پیمانه

شیر یک پیمانه

پودر نارگیل دو سوم پیمانه

روغن یک پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

_فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. منظورمون دمای متوسط هست برای هر فری. وقتی از دمای فر و روشن کردن اون صحبت میکینم، همیشه منظور درجه ی پایین فر هست و فقط در مواردی که قید بشه شعله ی بالا ، ما از گریل استفاده میکنیم. برای ماکروفر هم باید اون رو در حالت کانوکشن قرار بدید و دمای متوسط رو انتخاب کنید.

_ کف قالب کاغذ کاغذ روغنی بیندازید و یا قالب را آرد پاچی کنید و کنار بگذارید. آرد پاچی به این شکل هست که ابتدا قالب رو چرب کنید و بعد با الک یک قاشق آرد به اون اضافه کنید و اضافیه اون رو با ضربه خارج کنید.

_ مثل تمام کیک ها اول ، تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

_ روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه.(مواظب باشید به اطراف نپاچه چون مایع رقیق هست)

_ آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. (فقط در حد مخلوط شدن)

_ پودر نارگیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده قرار بدید.

_ این کیک حدودا نیم ساعت زمان میبره بپزه و مواظب باشید نسوزه.چون نارگیل داره به سرعت از حالت نپخته به پخته تبدیل میشه.

_ میتونید به جای یک لیوان شیر از ترکیب شیر و شیرنارگیل(کنسروی و شیرین نشده) استفاده کنید.

_ میتونید به جای یک لیوان شیر از نصف لیوان ماست شیرین و نصف لیوان شیر استفاده کنید.ماست در هر کیکی باعث ترد تر شدن کیک میشه.

_ برای اینکه رویه ی کیک طلایی بشه برای چند ثانیه فقط گریل رو روشن کنید. از کنار فر تکون نخورید که این گریل بینهایت شیطونه !!! و سریع میسوزونه کیک رو.

شاید این پست هارو هم دوست داشته باشید ببینید:

شکلات نارگیلی

ژله آجیلی

ژله نارگیلی

شکلات بن بن

کیک اسفنجی نارگیلی

کیک روسی نارگیل و آلبالو

دسر آناناس و نارگیل

کیک میوه ای

کیک هل و پسته

کیک آناناس و نارگیل

دیدگاه‌ها  

0 #2 نسترن.م 1399-11-06 06:39
سلاااام شکلات جون .
من عاااشق کیک نارگیلی هستم . بنظرت این ازون دسته کیکهایی هست که بشه به روش قابلمه ای و روی گاز پخته بشه .( برای اونایی که فر ندارن)
ممنوووون :-* :-* :-* :-* :-*
--------------------
سلام. به نظرم مشکلی نداشته باشه و بسیار خوشمزه است
نقل قول کردن
0 #1 شیرین جرجیسی 1399-05-06 06:36
سلام ببخشید بر ای کیک نارگیلی روغن جامد استفاده شود یا مایع؟
-----------------
سلام. همه جا روغن مایع پخت و پز مگر در دستوری ذکر بشه کره یا روغن جامد
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir