کیک نارگیلی
یکی از موندگار ترین و خوش طعم ترین کیکهای عصرونه که میتونید درست کنید این کیک هست.
بینهایت سریع و راحت درست میشه و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید.
البته اگه طعم نارگیل دوست دارید.
مواد لازم:
تخم مرغ سه عدد درشت
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر یک پیمانه
پودر نارگیل دو سوم پیمانه
روغن یک پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
_فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. منظورمون دمای متوسط هست برای هر فری. وقتی از دمای فر و روشن کردن اون صحبت میکینم، همیشه منظور درجه ی پایین فر هست و فقط در مواردی که قید بشه شعله ی بالا ، ما از گریل استفاده میکنیم. برای ماکروفر هم باید اون رو در حالت کانوکشن قرار بدید و دمای متوسط رو انتخاب کنید.
_ کف قالب کاغذ کاغذ روغنی بیندازید و یا قالب را آرد پاچی کنید و کنار بگذارید. آرد پاچی به این شکل هست که ابتدا قالب رو چرب کنید و بعد با الک یک قاشق آرد به اون اضافه کنید و اضافیه اون رو با ضربه خارج کنید.
_ مثل تمام کیک ها اول ، تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن حسابی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
_ روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه.(مواظب باشید به اطراف نپاچه چون مایع رقیق هست)
_ آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. (فقط در حد مخلوط شدن)
_ پودر نارگیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در طبقه ی وسط فر از قبل داغ شده قرار بدید.
_ این کیک حدودا نیم ساعت زمان میبره بپزه و مواظب باشید نسوزه.چون نارگیل داره به سرعت از حالت نپخته به پخته تبدیل میشه.
_ میتونید به جای یک لیوان شیر از ترکیب شیر و شیرنارگیل(کنسروی و شیرین نشده) استفاده کنید.
_ میتونید به جای یک لیوان شیر از نصف لیوان ماست شیرین و نصف لیوان شیر استفاده کنید.ماست در هر کیکی باعث ترد تر شدن کیک میشه.
_ برای اینکه رویه ی کیک طلایی بشه برای چند ثانیه فقط گریل رو روشن کنید. از کنار فر تکون نخورید که این گریل بینهایت شیطونه !!! و سریع میسوزونه کیک رو.
شاید این پست هارو هم دوست داشته باشید ببینید:
دیدگاهها
من عاااشق کیک نارگیلی هستم . بنظرت این ازون دسته کیکهایی هست که بشه به روش قابلمه ای و روی گاز پخته بشه .( برای اونایی که فر ندارن)
ممنوووون
--------------------
سلام. به نظرم مشکلی نداشته باشه و بسیار خوشمزه است
-----------------
سلام. همه جا روغن مایع پخت و پز مگر در دستوری ذکر بشه کره یا روغن جامد