کیک دبل شکلاتی

http://8pic.ir/images/25831822396338125368.jpg

از اونجایی که اسم اینجا کافه شکلاته و منم عاشق شکلات امروز دوباره از توی آرشیو یکی از کیک های محبوبم رو براتون قرار میدم.

یادمه وقتی میخواستم این کیک رو درست کنم خیلی خیلی دنبال یک کیک ساده شکلاتی گشتم ولی متاسفانه نتونستم یک دستور خوب پیدا کنم. چند تا دستور رو با هم ترکیب کردم ولی نتیجه اش خوب نبود! برای بار بعدی که خواستم این کیک رو درست کنم بعد از قاطی کردن چند دستور به این نتیجه رسیدم اگه میخوام کیکم خوب شه باید به حس چشاییم بها بدم و همین شد که دیگه مایع کیک هامو قبل از قرار دان توی فر میچشم. رسپی این کیک بعد از کلی آزمون و خطا بدست اومده.

راستی این کیک با کیک شکلاتی موزی که آموزش دادم خیلی متفاوته. اون بافت خیس و نرمی داشت و این کیک بافت تقریبا سفت و از نظر مزه هم کاملا با هم فرق دارن.

مواد لازم :

آرد : 1 پیمانه الک شده

شکر : 2/3 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری سر پر 

روغن : 1/2 پیمانه

کره آب شده : 50 گرم (معادل 1/3 پیمانه)

شیر : 3 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری

وانیل : نوک قاشق چایخوری

شکلات به میزان لازم.

اول کره + روغن + شکر + تخم مرغ  و وانیل رو حسابی با هم مخلوط میکنیم. (حدود 2 دقیقه با دور تند همزن یا 3 دقیقه همزن دستی میزنیم  ) و بعد شیر رو اضافه میکنیم...

http://8pic.ir/images/69491336065629208114.jpg

 آرد + بکینگ پودر + پودر کاکائو رو هم با هم مخلوط میکنیم و به موادمون کم کم اضافه میکنیم . و داخل قالبمون رو که از قبل چرب کردیم و آرد باچیدیم میریزیم. و میزاریم توی فر با دمای 170 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزه.

http://8pic.ir/images/28036809105499972598.jpg

بعد از پخت کیکمون آماده است(خلال دندون تمیز نشانه بختگی کیکه.) برای خوشمزه شدنش شکلاتمون رو رنده میکنیم و وقتی کیک رو برگردوندیم همونطوری داغ داغی شکلات رو روش میریزیم. خوب میبینید که سریع آب میشه. اگه حس میکنید نمیتونید داغ این کار رو انجام بدید میتونید بزارید سرد بشه کیک و بعد شکلات رو بریزید سرش و به مدت 30 ثانیه با درجه نهایت ماکرو ویو داغش کنید .

کیکتون آماده است. اینکه چقدر شکلات بریزید کاملا سلیقه ایه! و همینطور درصد تلخی شکلاتتون. من معمولا 75 تا 80 درصد تلخی رو انتخاب میکنم اونم با یک نوع شکلات خوشمزه و معروف. میتونید شکلات رو کلا حذف کنید و یا روش خامه بریزید. و یا با گاناش روکش کشیش کنید.

http://8pic.ir/images/53080481274164603368.jpg

اگه هم دوست داشته باشید میتونید با مربای آلبالو و چایی داغ سروش کنید. 

نوش جان .... 

http://8pic.ir/images/69244082162028221382.jpg

 

دیدگاه‌ها  

0 #14 Rali 1395-08-18 20:52
من این کیک رو درست کردم ولی حدود 18 دقیقه ایی کاملا پخت و بسیار خوش طعم و آب و رنگ شد ممنون از شما
---------------------
سلام. نوش جونتون. مهم خوب شدنشه.
نقل قول کردن
0 #13 الیناز 1395-07-17 10:01
ممنونننن
--------------
خواهش میکنم
نقل قول کردن
0 #12 مهربانو 1395-04-25 06:31
بانو میشه به جای پیمانه از لیوان فرانسوی استفتده کرد؟
-------------------
بله. چرا که نه!
نقل قول کردن
0 #11 فاطمه سلیمی 1395-04-02 16:00
سلام من میخوام با پودر کیک کاکائویی آماده کیک شکلاتی خیس
درست کنم.میشه؟؟؟راهنمایی کنید
------------------------
سلام. میتونید بعد پخت وقتی ولرم هست یک عدد هات چاکلت رو با نصف پیمانه آب مخلوط کنید و دو قاشق سس شکلات بهش اضافه کنید و روی کیک پخته و خنک شده بریزید و اجازه بدید به خرد کیک بره.
نقل قول کردن
0 #10 ناصرشریفی قشلاقی 1395-03-26 10:39
باسلام خدمت شما..من میخوام یه کیک شکلاتی درست کنم ولی میخوام مغزدار باشه.توی این کیک میشه؟؟اگه نمیشه لطفا راهنمایی کنید
--------------------
سلام. اگه بخوایید شکلات بریزید میره کف قالب و میسوزه. باید از کیک های سنگین و کره ای استفاده کنید و شکلات رو رو قرار بدید.
نقل قول کردن
+1 #9 سما 1395-03-19 13:04
میشه به جای کره روغن جامد استفاده کرد ؟؟؟
---------------------
سلام. بهتره این کارو نکنید. میتونید کره گیاهی استفاده کنید.
نقل قول کردن
0 #8 لیلا1 1395-02-26 12:28
سلام.من میخواستم در قالب 25 سانت با ارتفاع 7 سانت کیک شکلاتی درست کنم کدوم دستور کیک شکلاتی رو پیشنهاد میدید که این میزان پف کنه؟
----------------------
سلام این قالب بزرگ هست و تقریبا دستور کیک های من کمتره. قالب بیست سانتی برای تمام دستور ها مناسب تره.
بازم من حضور ذهن ندارم میتونید مواد کیکی رو دو برابر کنید.
نقل قول کردن
0 #7 سارا111 1395-02-05 05:34
چرا نگفتين چند دقيقه و در كدوم طبقه و چنددرجه بذاريم
----------------------
طبقه ی وسط فر و دمای متوسط میزان زمان هم بستگی به دمای فر و قالب داره. حدود چهل تا یک ساعت. تا زمانی که بپزه.
نقل قول کردن
0 #6 Zahra..a.m.h 1394-11-27 09:02
:lol: سلام من يكي از كيكاي شمارو درست كردم خوب بود و عالي .اين كيكارو ميشه توي فر گازي ك براي پخت نان هس درست كرد؟
---------------------
سلام. بله. نوش جان
نقل قول کردن
+2 #5 فاطمه 1394-08-11 16:08
مارک شکلاتتون چیه؟ ;-)
---------------------
متفاوت هست در هر زمانی. به طور مثال ممکنه یک بار ایرانی مثل فرمند یا قفلانکوه استفاده کنم. و یک بار خارجی مثل مرس و موس یا هرشیز.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir