کیک موز و گردو

 با سرد شدن هوا هیچ چیزی به اندازه ی کیک و چای داغ نمیچسبه. 

 امروزم یک مدل کیک خوشمزه داریم که هم میتونید اون رو برای یک عصرونه آماده کنید و هم میتونید از این کیک به عنوام یک کیک پایه برای خامه کشی استفاده کنید و جون بافت کره ای داره هم خیلی خوشمزه است و نیاز کمتری به خامه داره.

از طرفی با موزهای مونده در منزل اگه نمیدونستید چی کنید این کیک یک پیشنهاد خوشمزه است.

 پیشنهاد میکنم برای یک بارک که شده این کیک رو امتحان گنید .

 مواد لازم :

آرد 2 پیمانه

شکر یک پیمانه

شیر نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

کره 150 گرم

موز دو عدد متوسط

گردو نصف پیمانه

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 نیازی نیست حتما موزها سالم باشن. فقط سعی کنید از قسمت های سفید اون استفاده کنید و با چاقو برش بزنید. خیلی هم برش ها ریز نباشه و خیلی هم درشت نباشه. 

کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه. کره با روغن مایع یا جامد تعویض نشه لطفا چون بافت این کیک به کره ای بودن اون هست. 

قالب مورد نظر رو چرب کنید. یک قالب 18 در 18 برای این کیک کافیه.

کف قالب رو به پوست کره چرب کنید و با الک آرد بپاشید و با کمک چند ضربه آرد اضافی رو خالی کنید.

فر رو با دمای 180 درجه یا دمای متوسط روشن کنید تا داغ بشه. روشن کردن فر یک ربع قبل از قرار دادن کیک الزامیه . نه زودتر نه دیرتر. اگه زودتر روشن بشه زیادی داغ میشه و اگه دیرتر باعث میشه خوب داغ نشه.

 کره و شکر رو به همزن و دور متوسط هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. ممکنه اول کمی زمان ببره تا شکر جذب کره بشه. در این صورت کمی زمان میدیم تا دانه های شکر در کره حل بشن.

آرد و بکینگ پودر رو خوب هم بزنید و سه بار الک کنید. الک کردن برای ایجاد هوا در بافت آرد هست که به پف کردن خوب و درست کیک کمک میکنه پس خوب الک کنید.

 تخم مرغ ها رو یکی یکی به کره و شکر اضافه کنید و هر کدوم رو دو دقیقه هم بزنید. کلا این روال رفتار با کیک های کره ای هست. و در آخر اگر اسانس موز در دست رس داشتید حتما در این مرحله اضافه کنید. (از وانیل استفاده نکنید چون با موز سازگار نیست)

حالا آرد الک شده و شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید . یعنی کمی آرد و کمی شیر و باز کمی آرد و کمی شیر و ... تا تمام آرد و شیر به خورد مایه کیک بره. و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه. میتونید با دور کند همزن هم کمی مخلوط کنید ولی خیلی هم نزنید. 

مایه این کیک موس مانند هست و غلیظ. همین حالت هم باعث میشه که میوه رو در بافت خودش نگه داره. پس نگران نشید.

 نصف مواد کیک آماده شده رو داخل قالب بریزید و نصف دیگه رو با موز و گردو مخلوط کنید و روی نصف قبلی در قالب بریزید. و سطح خارجی رو صاف کنید و در فر در طبقه ی وسط قرار بدید. 

حدود چهل ذقیقه زمان میبره تا این کیک بپزه. ولی بعد از نیم ساعت حتما چک کنید آیا کیک پخته یا نه. چک کردن هم در مرکز کیک خلال دندون فرو ببرید و اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است.

 حتما اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه و بعد اون رو برگردونید. و نوش جان کنید.

از هر قالبی میتونید استفاده کنید فقط حواستون باشه که نصف قالب بعد از ریختن مواد کیک باید خالی بمونه. تا جای پف داشته باشه. 

این کیک رو نمیتونید با میوه ای غیر از موز درست کنید. انشالله یک کیک میوه ای که بشه با هر میوه ای درست کرد رو به زودی آموزش میدم.

 برای نگه داری کیک بعد از اینکه کاملا خنک شد میتونید اون رو برش بدید و در ظرف کاملا در بسته در یخچال نگه داری کنید.

نمیدونم مشخص بود که این پست رو در خواب آلودگی کامل نوشتم یا نه؟! 

 اینم نمای برش خورده کیک. 

کیک نرم و پوک و خوشمزه ای هست. 

دیدگاه‌ها  

0 #6 مریمی 1396-06-29 21:01
به نقل از ندا حیدری:
عزیزم شما صفحه اینستاگرام ندارید؟!
------------------
سلام. نه متاسفانه سرم انقدر شلوغه که اینجارو هم نمیرسم اداره کنم.

در حال حاضر دارن. Cafechokola1
---------------------
بله
نقل قول کردن
+1 #5 ندا حیدری 1394-11-24 11:51
عزیزم شما صفحه اینستاگرام ندارید؟!
------------------
سلام. نه متاسفانه سرم انقدر شلوغه که اینجارو هم نمیرسم اداره کنم.
نقل قول کردن
0 #4 فهیمه 1394-11-19 19:20
آره همشو همونجور که گفتین ریختم ولی وسطش پوک نشده بود اصلا!!!! :cry: :cry: :-| :-| :cry:
--------------------------
این بار از قالب میان تهی استفاده کنید و دمای فر رو چک کنید.
نقل قول کردن
+1 #3 فهیمه 1394-11-04 08:38
سلام ممنون از توضیحات خوب و دقیقتون
من این کیکو درست کردم ولی پف نکرد اصلا!!!
----------------------
سلام. خواهش میکنم. چرا؟ پف این کیک خیلی زیاد نیست ولی بی پف هم نیست. حالت خمیری داشت؟ مایعات رو اندازه ریختید؟
نقل قول کردن
+1 #2 نسترن. م 1394-10-30 05:02
سلااااام. من عااااشق لین کیک هستم مشابهشو درست میکنم فقط اونجا موزو پوره. میکنم. حالا اینم درست میکنم و خبرشو بهتون میدم. راستی بهتر نیست تو قالب وسط سوراخ درست بشه؟؟
ممنون شکلات جوووووووووون
-------------------------
سلام. نوش جان. خیلی فرقی نمیکنه قالب. من چون از این کیک برای کیک تولد استفاده میکنم معمولا در قالب بسته درست میکنم. اون بافت موزی که زیر زبون میاد رو دوست دارم.
نقل قول کردن
0 #1 محیاا 1394-10-29 11:31
سلام مث همیشه عاااالی حتمادرست میکنم خیلی میچسبه توهوای سرد
----------------------
سلام. نوش جان. مرسی از حضور فعالانه ی شما.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir