کیک موز و گردو
با سرد شدن هوا هیچ چیزی به اندازه ی کیک و چای داغ نمیچسبه.
امروزم یک مدل کیک خوشمزه داریم که هم میتونید اون رو برای یک عصرونه آماده کنید و هم میتونید از این کیک به عنوام یک کیک پایه برای خامه کشی استفاده کنید و جون بافت کره ای داره هم خیلی خوشمزه است و نیاز کمتری به خامه داره.
از طرفی با موزهای مونده در منزل اگه نمیدونستید چی کنید این کیک یک پیشنهاد خوشمزه است.
پیشنهاد میکنم برای یک بارک که شده این کیک رو امتحان گنید .
مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره 150 گرم
موز دو عدد متوسط
گردو نصف پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نیازی نیست حتما موزها سالم باشن. فقط سعی کنید از قسمت های سفید اون استفاده کنید و با چاقو برش بزنید. خیلی هم برش ها ریز نباشه و خیلی هم درشت نباشه.
کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه. کره با روغن مایع یا جامد تعویض نشه لطفا چون بافت این کیک به کره ای بودن اون هست.
قالب مورد نظر رو چرب کنید. یک قالب 18 در 18 برای این کیک کافیه.
کف قالب رو به پوست کره چرب کنید و با الک آرد بپاشید و با کمک چند ضربه آرد اضافی رو خالی کنید.
فر رو با دمای 180 درجه یا دمای متوسط روشن کنید تا داغ بشه. روشن کردن فر یک ربع قبل از قرار دادن کیک الزامیه . نه زودتر نه دیرتر. اگه زودتر روشن بشه زیادی داغ میشه و اگه دیرتر باعث میشه خوب داغ نشه.
کره و شکر رو به همزن و دور متوسط هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه. ممکنه اول کمی زمان ببره تا شکر جذب کره بشه. در این صورت کمی زمان میدیم تا دانه های شکر در کره حل بشن.
آرد و بکینگ پودر رو خوب هم بزنید و سه بار الک کنید. الک کردن برای ایجاد هوا در بافت آرد هست که به پف کردن خوب و درست کیک کمک میکنه پس خوب الک کنید.
تخم مرغ ها رو یکی یکی به کره و شکر اضافه کنید و هر کدوم رو دو دقیقه هم بزنید. کلا این روال رفتار با کیک های کره ای هست. و در آخر اگر اسانس موز در دست رس داشتید حتما در این مرحله اضافه کنید. (از وانیل استفاده نکنید چون با موز سازگار نیست)
حالا آرد الک شده و شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید . یعنی کمی آرد و کمی شیر و باز کمی آرد و کمی شیر و ... تا تمام آرد و شیر به خورد مایه کیک بره. و با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست بشه. میتونید با دور کند همزن هم کمی مخلوط کنید ولی خیلی هم نزنید.
مایه این کیک موس مانند هست و غلیظ. همین حالت هم باعث میشه که میوه رو در بافت خودش نگه داره. پس نگران نشید.
نصف مواد کیک آماده شده رو داخل قالب بریزید و نصف دیگه رو با موز و گردو مخلوط کنید و روی نصف قبلی در قالب بریزید. و سطح خارجی رو صاف کنید و در فر در طبقه ی وسط قرار بدید.
حدود چهل ذقیقه زمان میبره تا این کیک بپزه. ولی بعد از نیم ساعت حتما چک کنید آیا کیک پخته یا نه. چک کردن هم در مرکز کیک خلال دندون فرو ببرید و اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است.
حتما اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه و بعد اون رو برگردونید. و نوش جان کنید.
از هر قالبی میتونید استفاده کنید فقط حواستون باشه که نصف قالب بعد از ریختن مواد کیک باید خالی بمونه. تا جای پف داشته باشه.
این کیک رو نمیتونید با میوه ای غیر از موز درست کنید. انشالله یک کیک میوه ای که بشه با هر میوه ای درست کرد رو به زودی آموزش میدم.
برای نگه داری کیک بعد از اینکه کاملا خنک شد میتونید اون رو برش بدید و در ظرف کاملا در بسته در یخچال نگه داری کنید.
نمیدونم مشخص بود که این پست رو در خواب آلودگی کامل نوشتم یا نه؟!
اینم نمای برش خورده کیک.
کیک نرم و پوک و خوشمزه ای هست.
دیدگاهها
در حال حاضر دارن. Cafechokola1
---------------------
بله
------------------
سلام. نه متاسفانه سرم انقدر شلوغه که اینجارو هم نمیرسم اداره کنم.
--------------------------
این بار از قالب میان تهی استفاده کنید و دمای فر رو چک کنید.
من این کیکو درست کردم ولی پف نکرد اصلا!!!
----------------------
سلام. خواهش میکنم. چرا؟ پف این کیک خیلی زیاد نیست ولی بی پف هم نیست. حالت خمیری داشت؟ مایعات رو اندازه ریختید؟
ممنون شکلات جوووووووووون
-------------------------
سلام. نوش جان. خیلی فرقی نمیکنه قالب. من چون از این کیک برای کیک تولد استفاده میکنم معمولا در قالب بسته درست میکنم. اون بافت موزی که زیر زبون میاد رو دوست دارم.
----------------------
سلام. نوش جان. مرسی از حضور فعالانه ی شما.