سوپ شیر

امروز خوشمزه ترین سوپ تخصصیمون رو میزاریم...... (بلهههه ما اون رودیم که به کندن می ایستیم و ابرام میکنیم....... )

این سوپ خوشمزه ترین سوپ شیری هستش که تا به حال خوردم. و از مامانم یاد گرفتمش. اینم حق کپی رایت. منم سعی میکنم به دخترم یادش بدم که بشه سوپ موروثی!!!

مواد لازم : مقصود از پیمانه پیمانه پلوپزه!

برنج : نصف پیمانه

جو پوست کنده : سه چهارم پیمانه

مرغ :(ترجیحا سینه و گردن) به میزان لازم (مثلا یک چهارم سینه مرغ + دو یا سه تا گردن)

پیاز: یک متوسط عدد ریز رنده شده

هویج :یک عدد متوسط درشت رنده شده یا ریز خرد شده

سیب زمینی: یک عدد متوسط نگینی خرد شده

نخود سبز: پخته شده دو قاشق غذاخوری سر پر

ذرت: پخته در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری سر پر

سبزی سوپی :یک قاشق غذاخوری 

شیر پر چرب: یک تا یک و نیم لیتر بسته به مزه ایی که دوست داریم

قارچ : یک بسته کوچیک یا 5 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 

عصاره گوشت یک عدد یا آب گوشت یک لیوان

خوب اول از همه مرغ + پیاز + هویج + سیب زمینی + جو (از قبل خیس کنید!) + برنج + نمک + فلفل + عصاره! رو با دو تا سه لیوان آب میزاریم خوب بپزه! (زیاد آب نمیریزیم دریاچه درست نشه چون حال شنا نداریم! چونکه عکسهامون پریده کشتیهامون غرق شده!)

این خوب پختن یعنی برنج کاملا باز بشه جوری که اصلا معلوم نباشه تو این سوپ برنج داره. با حرارت کم و برای 4 یا 5 ساعت باید بپزه .....

اگه دوست دارید کاملا سوپتون سفید باشه از زردچوبه استفاده نکنید. من کمی زرچوبه میریزم.

خوب حالا وقت اضافه کرن شیره. دیگه باید آب غذاتون کم شده باشه. شیر رو کم کم اضافه میکنیم. معمولا یک لیتر شیر رو باید بریزیم اما بازم بستگی به سلیقه اتون داره. کم کم بریزید. بزارید یک کم قل بخوره اگه بازم نیاز داشت باز اضافه کنید.

 دو تا نکته! شیر ممکنه سر بره شعله کم باشه

شیر رو کم کم اضافه کنید، اگه شیرش زیاد شه چاره ندارید!!! اما کم باشه میشه دوباره ریخت.

خوب زیاد تو ریختن تموم شیر عجله نکنید. همزمان قارچ رو هم حلقه حلقه ریز میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم. حدود 20 دقیقه که با شیر سوپمون قل خورد سبزی رو در صورت تمایل میریزیم. و حالا میچشیم.

نمک؟! خوبه!

فلفل؟! یک کم کمه میریزیم!

شیر؟! نمیدونم فکر کنم بازم میخواد، یک مزه ایی کم داره! میریزیم. آهان خودش بود دیگه چیزی کم نداره!

میزاریم 30 دقیقه دوباره ریز جوش بخوره!

در نهایت نخود سبز و ذرت اضافه میشه. دوباره میچشیم. اگه نیاز به چیزی داشت میریزیم و چند دقیقه وقت میدیم تا به خوردش بره و شعله خاموش.... 

نمیزاریم خیلی خس بشه چون جو و برنج بعد از سرد شدن خودشونو میگیرن(مغرورن دیگه) و سوپ سفت تر میشه. 

خیلی شل بر نمیداریم که آب و دون غذا جدا باشن از هم!!!! 

بهتره مرغ رو توش ریش ریش نکنید و تیکه های مرغ درشت باشه . و گردن مرغ رو هم بعد از 1 ساعت پخت خارج کنید و گوشتشو جدا کرده به سوپ بیافزایید! چون ممکنه گردن بشکنه(اگه مرغش از نوع گردن شکسته باشه) و استخون داخل سوپتون باشه. که خطر داره.

موقع سرو دارچین فراموش نمیشه.....

نکته آخر : این سوپ نیاز به زمان زیادی برای جا افتادن داره مثل تموم غذاهای ایرانی!!!!!!!
 
مرسی مامانه عزیزم برای  یاد دادنه
این
 سوپ و تموم دانشی که از اول زندگیم تا حالا بهم ارزونی داشتی.....

دیدگاه‌ها  

-1 #3 نفس 1394-03-29 12:50
سلام ممنون از بایت غذاهای خیلی خوبتون
ببخشید میشه از جو پرک استفاده کرد؟سبزی سوپی ینی چه سبزی هایی؟
-----------------------
کار نشد نداره. ولی یک بار با جو پوست کنده امتحان کنید.
جعفری و گشنیز
نقل قول کردن
0 #2 پونه 1394-01-30 07:15
سلام
ممنون از دستورات خوبتون
این سوپ برای چند نفر کافیه عزیزم؟
ایکاش کلا این مورد رو برای بقیه غذاها هم ذکر بفرمایید ممنون میشم
------------------------
کلا میزان خوردن به افراد بستگی داره.
این سوپ از نظر من برای 6 نفر کافی است.
نقل قول کردن
+5 #1 راحله 1393-06-13 09:08
بی نظیره.....من تازه عروسم و از تجربیات و دانشت حسابی بهره بردم....مرسی خانمی
------------------------
پاسخ مدیر سایت :
خداروشکر عروس خانوم. خوشحال شدم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir