سوپ جو و قارچ

سوپ جو مدلهای مختلفی داره. مدل محبوب من سوپ جو و شیره که سعی میکنم به زودی بهترین مدلشو اینجا بزارم. ولی امروز میخوام یک سوپ جو راحت رو بگم. فکر میکنم علاقه ی من به سوپ ها کاملا در وبم محسوس باشه. اصلا من عاشق اینم که هوا حسابی سرد باشه و من توی خونه ی گرمی که روی اجاقش سوپ در حال قل قله از پنجره بارش برف رو تماشا کنم. اینو گفتم تشویق شید توی این روزهای سرد زمستون همیشه سوپ داغ برای اهالی خونه بزارید. به همراه کلی حس های خوب و دوست داشتنی.

مواد لازم :

جو پوست کنده : سه چهارم پیمانه. (یک نکته بگم من منظورم از پیمانه همه جا پیمانه های ۱۵۰ میلی لیتری که استاندارد هست)

هویج : یک عدد بزرگ درشت رنده شده

قارچ : ۷یا ۸ عدد متوسط

پیاز ریز رنده شده یک عدد

یک چهارم سینه مرغ

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

عصاره گوشت به میزان لازم

نمک و فلفل زردچوبه و دارچین به میزان لازم

سبزی سوپی : ۱ قاشق غذاخوری سر پر

جو رو چند ساعت زودتر خیس میکنیم.

  

بعد تمام مواد به جز قارچ و رب و سبزی و دارچین رو توی قابلمه میریزیم و با آب لازم میزاریم حسابی بپزه و وقتی حسابی لعاب انداخت جو هامون و پخت رب و قارچ رو اضافه میکنیم. ۵ دقیقه آخر سبزی اضافه میشه و اگه دوست داشتید دارچین بزنید موقه سرو دارچین بریزید تا رنگ غذاتونو خراب نکنه.

در رابطه با زمان پخت تا زمانی که جو ها خوب باز بشن. من معمولا مدت پخت سوپ رو زیاد میکنم با شعله کم. تا حسابی جا بیفته.

جو ممکنه ته بگیره پس هم زدن فراموش نشه!

 یک نکته مهم هم اینه که همیشه سعی کنید اونقدری توی قابلمه آب بریزید که نیازه. اگه کم باشه و هی بخوایید بهش آب اضافه کنید غذا واقها بد مزه میشه! و بیشتر با بازی با شعله آب غذارو تنظیم کنید.

یک نکته دیگه هم اینکه میتونید در آخر پخت مرغهاتونو ریش ریش کنید. که خوشگل میشه .

 

دیدگاه‌ها  

0 #2 فاطمه 1395-03-29 14:08
سلام.یه سوال
من کلا از نپخته بودن حبوبات مثل لپه و لولیا یا باقالی یا جو بدم میاد :sad:
برای همین اون ها رو قبل اضافه به غذا 1_2 ساعت تو زود پز میپزم
برای جو هم میشه اینکارو کرد؟یا ته میگیره؟
-------------------
سلام. بله جواگه آبش زیاد نباشه سریع ته میگیره. جو دو سه ساعتی عالی میپزه نگران نباشید.
نقل قول کردن
0 #1 حمزه قربانی 1393-09-15 07:29
سلام و خدا قوت ب شما
سوپ جو با قارچ رو درست کردم، و بسیار لذت بردم. بابت توضیحات مفید و روانتون خیلی ممنونم. قصد دارم از سایر آموزشهاتون هم واسه تهیه وعده غذاییم استفاده کنم.
سپاس
-----------------------
سلام. ممنونم. بسیار بزرگوارید. نوش جان
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir