خوراک لوبیا چیتی

http://s5.picofile.com/file/8160440042/IMG_1456.JPG

 هر چی ما صبر کردیم هوا سرد بشه این پست رو بزاریم نشد که نشد. اصلا انگار نه انگار که زمستون اومده!!! خوراک لوبیا چیتی از اون خوراکهایی که به عنوان صبحونه ی یک روز برفی زمستون خیلی میچسبه! یعنی منو که یاد روزهایی می اندازه که امتحان داشتیم و از شب امتحان برف سنگینی شروع به باریدن میکرد. بعد تا خود صبح به جای درس خوندن من بیدار میشدم ببینم آیا برف زمین نشسته و اگه نشسته تا کجا اومده. بعدم از 6 صبح درگیر این بودم ببینم مدرسه تعطیل هست یا نه !! و از شانسمون هم همیشه تعطیل بود و کلی ذوق و شوق و .... و اون روز صبحونه بعد از یک برف بازی توپ ، خیلی میچسبید. بله!! خوراک لوبیا چیتی بهترین گزینه ی اون صبحونه بود.

 

مواد لازم :

لوبیا چیتی 1 پیمانه

پیاز 1 عدد درشت

رب دو قاشق غذاخوری

قارچ یک بسته کوچک

نمک و فلفل سیاه ، پاپریکا ، قرمز ، زرد چوبه و دارچین

فلفل دلمه ای چند تیکه

کره یا روغن کمی

گلپر در صورت تمایل

یک شب زودتر لوبیا چیتی رو در آب ولرم خیس کنید و چند بار آب اونو عوض کنید تا نفخ اون گرفته بشه.

برای درست کردن خوراک لوبیا دو روش من بلدم . اول اینکه بعد از 24 ساعت که خیس کردید آب اون رو عوض کنید و روی حرارت به همراه دو تا سه لیوان آب قرار بدید تا بپزه. و بعد از 15 دقیقه که از پخت اون گذشت فلفل دلمه ای رو بهش اضافه کنید.

من خودم بعد از پخت فلفل رو دور می اندازم. واسه همین درشت بریدم. شما میتونید نگینی خرد کنید اگه دوست دارید بخوریدش.

http://s5.picofile.com/file/8160439942/download_4_.jpg

 بعد از گذشت سه ربع تا یک ساعت از پخت لوبیا قارچ اسلایس شده رو بهش اضافه کنید تا بپره. 

بعد در تابه ی کوچکی کره + روغن رو توی تابه میریزیم و پیاز ریز خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و تفت میدیم تا پیاز سبک بشه و رنگش عوض بشه. و بعد ادویه شامل نمک+ زردچوبه + فلفل سیاه و قرمز + پاپریکا رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

بعدم دو قاشق رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رب سرخ بشه تا رنگ زیباش معلوم بشه.

http://s5.picofile.com/file/8160439968/download_5_.jpg

 و بعد هم اون رو به لوبیا چیتی اضافه میکنیم و هم میزنیم. خوب دیگه باید زمان بدید تا لوبیا و خوراکتون جا بیفته.

خوب روش دوم درست کردن خوراک لوبیا چیتی ، اینکه که وقتی لوبیا چیتی رو خیس کردید آب اون رو گرفتید ، توی قابلمه یک پیاز ریز خرد شده یا رنده شده رو تفت بدید و بهش ادویه بزنید و بعد لوبیا چیتی رو بهش اضافه کنید تا تفت بخوره .

این کار باعث میشه بعد از پخت لوبیا ها خوش فرم تر میشن و له و خمیر نمیشن. مثل لپه ی توی قیمه! و بعد که لوبیا تفت خورد دو قاشق رب رو اضافه کنید و بعد آب بریزید و بزارید بپزه و بعد از گذشت یک ربع فلفل دلمه ای اضافه بشه و بعد یک ساعت قارچ و نمک رو اضافه کنید و بزارید خوراک جا بیفته.

خیلی راحت و بی درد سر.

http://s5.picofile.com/file/8160439992/download.jpg

 در هر صورت با هر روش پیش رفتید در نهایت دارچین رو لوبیا ها اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید.

معمولا خوراک لوبیا چیتی با آبلیمو و روغن زیتون به همراه نون بربری سرو میشه.

 اگه مو به مو جلو برید هیچ نوع آردی نیاز نیست به غذاتون اضافه کنید تا لعاب بندازه! اصلا چه معنی میده لعاب الکی دادن به غذا؟! من خیلی مخالفم با این قضیه. غذایی که خوب درست بشه و خوب هم جا بیفته خود به خود لعاب دار و خوشمزه خواهد بود. پس دقیق جلو برید و یک خوراک جا افتاده داشته باشید.

برخی ها توی خوراک لوبیا سیب زمینی هم میریزن که اونم باز بستگی به خودتون داره. در بیست دقیقه آخر پخت اگه دوست داشتید سیب زمینی هم اضافه کنید. من توصیه نمیکنم.

http://s5.picofile.com/file/8160440042/IMG_1456.JPG

دیدگاه‌ها  

+2 #11 الهام 1393-12-25 12:40
سلام
من با همین دستور درست کردم. البته قارچ نریختم. خیلی خوب شد.
لعابشم خیلی خوب بود
مرسی عزیزم
اگه میشه باقلوا پیچ (باقلوا گل) رو آمئپوزش بده. من میخوام واسه عید درست کنم
---------------------
سلام. دیگه فکر کنم باید سال آینده آموزشش رو بزارم.
نقل قول کردن
+2 #10 نازنین آ 1393-10-23 20:44
آخ ما که دلمون آب افتاد ' اینجا شماله'هوام سرد' گرسنم هم ک هست :cry:
------------------
پس دست به کار شید
نقل قول کردن
+2 #9 mina. 1393-10-13 10:13
سلام ممنون از سایت خوبت
میشه لطفا بگید که کرم پاتیسیر برای چه مصارفی هست یا یک اموزش تزیین اونو میدارید؟ چه جوری باید ازش استفاده کنیم
-----------------------
به جای خامه کیک میتونید ازش استفاده کنید. لابه لای کیک ها و تارت ها و پای ها و برای دسر. خیلی کاربرد داره.
نقل قول کردن
+2 #8 عسل 1393-10-11 21:17
م
ن که خیلی کاراتون را دوست دارم
---------------------
لطف داری عسل جان
نقل قول کردن
+2 #7 شایسته 1393-10-11 13:03
با سلام و تشکر از سایت خوبتون.

ممکنه لطف کنید دستوری برای شنیتسل مرغ بنویسید، (پودری که برای پختش استفاده میشه)

ممنون، موفق باشید :-)
-----------------------
سلام. دستور شنیسل در قسمت غذا با مرغ موجوده.
نقل قول کردن
+1 #6 هانا 1393-10-11 08:53
واقعا چرا سرد نمیشه؟؟؟؟؟؟ انگار بهاره آخه دلم برا برف تنگ شده از این صبحانه خوشمزه هم ممنون
------------------
متاسفانه هوا بی نهایت آلوده شده. مخصوصا در شهر های بزرگ. اینم از عوامل نیومدن برف و بارونه. زمینم بی نهایت گرم شده
نقل قول کردن
+1 #5 محیاا 1393-10-10 20:33
سلام چرامن دانلود میکنم بعدش نشون نمید؟؟اگ فک میکنین بازش کنین بازم ازش استفادمیکنن بهترانجام ندین
------------------------
هنوز توی شکم؟! نمیدونم چی کنم واقعا
نقل قول کردن
+2 #4 تینا 1393-10-10 20:31
سلام عزیزم. خسته نباشید.
منم تازه وبلاگ آشپزی درست کردم. با اینکه دو پست بیشتر نذاشتم هنوز اما واقعا وقتگیره. بعد آمار وبلاگ و که میبینم با تعداد نظرات جور در نمیاد اینجاست که آدم دلسرد میشه از نوشتن.
مطالب وبلاگت عالیه. خیلی مفیده. موفق باشی دوست خوبم.
------------------------
ممنونم. موفق باشید
نقل قول کردن
+2 #3 nelahe 1393-10-10 10:18
سلام وای چقدر عکس

معرکه ای به خدا

آقا یه چیز

میشه آموزش سرخ کردن پیا بگذاری

ببین پیازهات چقدر خوشگل شده

مال من اینطور نمی شه
-----------------------
حتما خانومی. ممنونم.
نقل قول کردن
+1 #2 فرشته 1393-10-10 09:22
سلام خانومی
ممنون از اموزشهای خیلی خوبت من تو خوراک لوبیا بلغور جو می ریزم که باعث میشه لعاب دار بشه تا الان اینجوری که شما نوشتی درست نکردم ولی حتما امتحان می کنم .
----------------------
امتحان کنید و انشالله راضی خواهید بود.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir