اسنک گوشت و قارچ

کلا اسنک از غذاهای محبوب منه.انواع مختلفی داره و هر کس بر طبق سلیقه طبق طبع اعضای خانواده درستش میکنه. 

آدرس اینستاگرام ما: cafechokolat1

 

 

مواد لازم :

گوشت چرخکرده : ۲ تا ۳ پیمانه

قارچ : یک بسته کوچک(۱۰ عدد متوسط)

پیاز رنده شده یک عدد متوسط

نان تست یک بسته

پنیر ورقه ای گودا به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و پاپریکا و فلفل قرمز و زردچوبه و آویشن به میزان لازم

اول سس غذارو درست میکنیم. گوشت و پیاز ادویه به جز آویشن تفت بخوره و قارچ هارو اضافه کنیم.

حتما قارچ هارو نگینی ریز خرد کنید. توی مزه تاثیر داره. هر غذایی مدل خودشه! اینم باید حتما قارچ هاش اینطوری باشه.

بعد که آب قارچ گرفته شد رب رو اضافه کنید .

موقع خاموش کردن شعله آویشن اضافه بشه.

روغن غذا خیلی خیلی کم باشه! چون بعدا پس میزنه.


خوب نون هارو دور گیری کنید. دورش اگه بمونه توی دستگاه خشک میشه. میتونید دورشو توی ظرف بریزید و بزارید خشک بشه و پودرش کنید و به جای پودر سوخاری در غذاها استفاده کنید.

حالا مثل شکل یک لایه سس کچاب میریزیم ولی نمیمالیم چون پس میزنه!! و روشو مواد گوشتی و روی اون یک لایه پنیر گودا. (اینه پنیر گودا)

لایه گوشتی رو خیلی نازک نکنید

روشو هم نون میزاریم و میره تو ساندویج ساز تا روش طلایی بشه. و حالا آماده است.

توصیه میکنم حتی اگه رژیم دارید یک بار در حد کم این ورژن رو امتحان کنید!

برای سرو هم میتونید با سس خردل و فرانسوی و قرمز به همراه آویشن و فلفل قرمز تزیین کنیدش .

دیدگاه‌ها  

0 #3 علی کوچولو 1396-07-04 22:39
سلام شکلات جان
یه مشکلی که دارم اینه که هر از گاهی موقع پخت اسنک ،نون ها به دستگاه مچسبه . حتی به نون ها و صفحات کره می مالم باز میچسبه.
------------------
سلام.تفلون دستگاه شما سالمه؟ اجازه میدید نون شما کامل برشته بشه؟ وقتی نون شما برشته شد چند ثانیه در دستگاه رو باز نگه دارید حرارتش کم بشه و بعد بلند کنید. مثل بیرون اوردن ته دیگ از قابلمه که وقتی خنک تر بشه راحت تر در میاد.
نقل قول کردن
+1 #2 نسی 1395-04-09 10:22
سلام.
خاتمی عکس هاش لود نمیشه مشکل از گوشی منه یا کلا لود نمیشه؟!
-------------------
سلام. مشکل از سایت آپلود هستش.
نقل قول کردن
+3 #1 نسترن. م 1394-08-23 04:36
سلااام. منم مثل همینو درست میکنم ولیرفقط به جای گودا پنیر پیتزا میریزم. آخه بچه هام گودا دوست ندارن. راستی من هیچوقت پتیر پارمزان نخریدم. واقعا طعمش خیلی فرق داره با پنیر پیتزا. مثلا اونجایی که میگی پارمزان بزن واقعا تو طعم غذا مؤثره یا مثل پنیر پیتزاس؟ اصلا پنیر مزه س یا پنیر کشه؟
ممنون :-* :-* :-*
-------------------------
سلام. پنیرش کمی شبیه مزه پفک هست. کمی هم شوره. نه اصلا این پنیر کش نمیاد و بیشتر طعم اون مورد نظر ماست.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir