سالاد الویه

سالاد الویه یک غذای بی نهایت خوشمزه است. البته واسه منی که عاشقشم. و میدونم اگه خوب درست بشه همه دوستش دارند. هم سالاده و هم میتونه یک غذای کامل باشه و همینطور یک پیش غذای خوب برای وقتهایی که مهمون داریم. و میشه کلی برای تزیینش ایده های قشنگ داشت و اجراشون کرد.

خوب سالاد الویه های من اونطوری که دیگران میگن خوشمزه است. پس بریم برای درست کردنش.

 

مواد لازم : (یاد شعر معروف دلپذیر افتادم... ظرف بلور با خیار شور ....

سیب زمینی

تخم مرغ

خیار شور (خیلی مهمه که خوشمزه باشه و زیاد)

هویج

سینه مرغ پخته

کالباس در صورت تمایل

نخود سبز

ذرت پخته در صورت تمایل

 سس مایونز ترجیحا دلپزیر یا مهرام

آبلیمو کمی

اول دستور این ایده ی خوشگل رو میزارم ....

خوب همونطوری که از عکسها کاملا گویا و معلومه هویج پخته میشه و نگینی خرد میشه ...

 سیب زمینی ها پخته میشن و کمی از اون رو واسه ی خوشگل تر شدن نگینی خرد کردند و بهش زعفران زدند تا رنگش متفاوت باشه در الویه و خوشگل باشه.

سینه مرغ پخته و خرد شده  

خیار شور نگینی خرد شده (دلم خیار شور خواست  عجب رنگی داره این میوه بهشتی!!)

باقی سیب زمینی ها له میشه  با هر وسیله ای.

 حالا مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و مواظبیم تا موادمون له نشه. و سس مایونز و آبلیمو رو اضافه میکنیم. ذرت و نخود سبز هم در این مرحله اضافه کنیم.

اگه بخواییم قالبی درست کنیم سالاد رو  یک ظرف برمیداریم و زیرشو سلفون میکشیم. و کمی از مواد رو میریزیم و گودش میکنیم....  بله! حالا نوبت تخم مرغ هاست که بره داخل الویه. اینطوری جاسازیش میکنیم. حالا روشو کامل میپوشونیم و میزاریم توی یخچال تا کمی خودش رو بگیره. و در نهایت برش میگردونیم و برش میدیم. 

میتونیم تخم مرغ هارو برای یک ساعت توی آب لبو بزاریم تا رنگ سفیده هاشون قرمز بشه و وقتی داخل مواد الویه مخفی میشه و برش میخوره رنگ زرد و قرمز چشم نوازی رو ببینیم.

میتونید به جای تخم مرغ از هویج پخته درسته یا خیار شور درشت هم استفاده کنید.

نکته مهم اینه که نباید الویه رو شل درست کنیم تا وا نره!

حالا چند تا نکته ی کلی برای الویه هاتون :

ـ سیب زمینی رو خیلی له نکنید. من از رنده درشت استفاده میکنم برای سیب زمینی ها و یا مخلوط کن با دور کم . و همینطور مقدار زیادی از سیب زمینی استفاده نکنید.

ـ تخم مرغ در الویه های معمولی بهتره ریز رنده بشه. و اگه در تزیین از اون استفاده میکنید خیلی داخل مواد نریزید تا بوی تخم مرغ زیاد نباشه.

ـ خیار شور! مهم ترین قسمت الویه! باید خوش مزه و خوش طعم باشه. من خیار شور شیشه ایی خیلی دوست ندارم و حتما برای الویه از خیار شور خوش عطر خونگی استفاده میکنم. ولی از آب خیار شور شیشه ایی میتونید برای مزه دار کردن استفاده کنید! البته اگه تازه درش رو باز کرده باشید چون اگه مدتی از باز کردن درش گذشته باشه طعم جالبی نداره!

ـ خیار شور رو معمولا دو قسمت میکنم. قسمتی رنده ریز و له که کامل مزه اش بره به خورد سالاد و قسمتی هم برای خوشگلی درشتر رنده میکنم یا نگینی ریز خرد میکنم.

ـ سینه مرغ رو با ادویه فراوون از جمله نمک و فلفل سیاه و قرمز و دارچین و هویج و پیاز میپزم و میزارم کامل آبش خشک بشه و در حد چند قاشق از آبش بمونه و اون چند قاشق رو برای مزه دار کردن الویه داخل الویه میریزم. و مرغ رو هم نگینی خرد میکنیم و داخل مواد اضافه میکنیم.

ـ میتونیم از همون هویجی که داخل مرغ پختیم استفاده کنیم و اونو رنده ریز کنیم و بریزیم تو الویه یا مجدد هویج بپزیم. معمولا یک هویج کوچولو رو هم خام رنده میکنم تا مزه دار بشه الویه. (رنده ریز)

 ـ نخود سبز و ذرت رو هم کاملا میپزیم و به مواد اضافه میکنیم. من از کنسرو استفاده میکنم و بی درده سر ازش استفاده میکنم. میتونید خودتون بپزید که مطمئنا خوشرنگتر و خوشمزه تر و سالم تره.

ـ میرسیم به قسمت خوبه! سس مایونز. یک مورد اینکه سس الویه مهرام که به تازگی وارد بازار شده با ادویه هایی که داره واقعا پیشنهاد خوبیه برای الویه ها. البته من اونو به همراه چند قاشق مایونر دلپذیر استفاده میکنم.و جوری سس بزنید که در عین خوشمزگی خیلی مزه سس نده. و کمم نباشه. و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم.

ـ حالا وقت چشیدنه! چی کمه؟ اگه ادویه اش کمه کمی پودر آویشن و فلفل سیاه بهش اضافه کنید. اگه نمک که سعی کنید جوری خیار شور بریزید که دیگه نیاز به نمک اضافه نداشته باشه!

ـ میتونید کمی جعفری هم به الویه اضافه کنید! خوشمزه میکنه اونو و منو یا ساندویج های دوران مدرسه می اندازه.

ـ اگه از کالباس استفاده میکنید اونو قبل از سرو به مواد اضافه کنید تا مزه ی مواد رو تغییر نده. و بهتره از کالباس خشک گوشت استفاده شه. اگه از سوسیس سرخ شده نگینی خرد شده هم استفاده میکنید در آخر اضافه کنیدش.

و در نهایت بهتره مواد خیلی له نباشن و یا نیمی له و نیمه حالت درستر چون اینطوری کاملا مزه ی همه چیز معلوم میشه.

عکس تزیین الویه زیاد دارم که به مرور انشالله میزارم.فعلا همین در دست رس بود تا برم سراغ آرشیوهای قدیمم.

فکر کنم یک ماه میشه که میخوام پست الویه رو بزارم که الان قسمت شد!

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir