سالاد اندونزی
والا درباره ی تاریخچه ی این سالاد خیلی آگاهی ندارم. ولی میدونم به سبک های مختلفی درست میشه. این مدل تقریبا همه پسند تره. سالاد راحت و خوشمزه اییه مخصوصا برای مهمونی ها.
مواد لازم :
سیب زمینی نگینی خرد شده
کالباس نگینی خرد شده
کنسرو سبزیجات
خیار شور
فیله گوجه نگینی خرد شده
کلم پیچ یا بروکلی یا گل کلم به میزان لازم در صورت تمایل
سس مایونز
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
من میزان دقیق برای مواد نگفتم چون سلیقه ایه. سیب زمینی رو بپزید و وقتی سرد شد با چاقوی تیز و خیس مکعبی خرد کنید.
تمام مواد رو به هر میزان که دوست دارید بریزید و با هم مخلوط کنید.
در نهایت ادویه و آبلیمو و سس رو مخلوط کنید و بزارید مواد رو برای 7 یا 8 ساعت توی یخچال تا طعمشون به خورد هم بره.
اگه از گل کلم استفاده میکنید اونو 10 دقیقه بپزید تا خامی اون از بین بره.
میتونید از فلفل دلمه ای هم در موادتون استفاده کنید.
میتونید سینه مرغ پخته هم به مواد اضافه کنید.
به جای کنسرو سبزیجات میتونید از ذرت پخته و نخود سبز پخته و هویج پخته استفاده کنید.
در صورت تمایل از شوید و جعفری هم میتونید استفاده کنید