کوکی چوبی

 ما قبلا چند مدل کوکی آموزش دادیم که میتونید اینجا ببینید:

این پست

کوکی برف

در اینجا هم سعی میکنیم یک روش دیگه برای تزیین کوکی ها بگیم.

 مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم کوکی:

آرد قنادی سیصد و پنجاه گرم

کره صد و پنجاه گرم با دمای یخچال

پودر قند صد گرم

تخم مرغ یک عدد

نمک یک پنسه

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

۱) آرد+ پودر قند + کره+نمک را داخل دستگاه غذاساز میریزیم و اجازه میدیم کاملا مواد مخلوط بشن و مثل شکل شبیه خرده های بیسکوییت بشه.

۲)تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و مجدد دستگاه رو روشن میکنیم. تا خمیر یکنواخت بدست بیاد.

۳)خمیر رو در یک پلاستیک کاملا میپوشونیم و برای یک ربع تا نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.

 ۴)بعد از این زمان استراحت، خمیر رو بیرون بیارید و کمی ورز بدید، کمی! زیاد ورز بدید کره از خمیر جدا میشه. و بین دو سطح پلاستیک بازش کنید. پلاستیک برای اینه که خمیر نچسبه.

۵)خمیر رو میتونید بین سه میلی متر و پنج میلی متر باز کنید. در زمان باز کردن با دست به خمیر جهت بدید تا ترک نخوره. هر قالبی که دوست دارید بزنید و با احتیاط خمیر را به سینی فر انتقال بدید.میتونید هم از ابتدا روی کاغذ روغنی قالب بزنید و کاغذ رو داخل فر قرار بدید.

توجه کنید که خلال دندون یا سیخ چوبی مورد نظر رو به آرامی در کوکی ها فرو ببرید تا بعد پخت کاملا در کوکی فیکس بشن.

۶) خیلی زود بیسکوییت ها میپزن. فر رو یک ربع زودتر با دمای صد و پنجاه درجه گرم کنید و بیسکوییت ها رو در طبقه ی وسط فر قرار بدید. وقتی رنگ بیسکوییت ها عوض شدن و زیرش طلایی شد آماده است و کاملا پخته.

 در این روزهای قرنطینه سعی کنیم بچه هارو در کارهامون دخالت بیشتری بدیم. دختر من علاقه ی زیادی داشت تا کارهای تولدش رو خودش انجام بده و برای همین منم این اجازه رو بهش دادم تا بیشتر بهش خوش بگذره.

۷) من بیسکوئیت پخته شده رو با فوندانت کاور کردم و روش از پیرینت خوراکی استفاده کردم. برای چسباندن پیرینت خوراکی از برلیو بی رنگ استفاده کنید.

برای کاور کردن کوکی ها با یک قالب مناسب و هم سایز کوکی های پخته شده خمیر فوندانتی که به عرض دو میلی متر باز کردید رو قالب بزنید. لازم نیست حتما فوندانت کل سطح کوکی رو بگیره و میشه روی کوکی تنها قرار داشته باشه. 

میتونید از قالب دالبر هم استفاده کنید.

دختر من دوست داشت که خودش روی سطح کوکی رو نقاشی بکشه و برای همین از خودکار خوراکی استفاده کرد. 

چند عدد از فوندانت ها رو هم با عکسهای متناسب با تم تولد که به صورت چاپ خوراکی پیرینت گرفتم تزیین کردم. 

برای چسبوندن عکس ها از کمی برلیو بی رنگ استفاده میکنیم.

 در این پست پیرینت خوراکی رو کامل توضیح دادم که بهتره ببینید پست را. 

در این پست هم میتونید نوع دیگه ای از تزیین کوکی رو مشاهده کنید:

کوکی برف

 برای مدیریت مهمانی هم میتونید به این پست مراجعه کنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir