گوشفیل

 گوشفیل یک خوشمزه ی دیگه ی ماه رمضونی هستش که ترد و عالیه و فقط با رعایت چند تا نکته ی مهم میتونیم به ترد ترین گوشفیل ممکن برسیم! 

 قبلا بامیه و زولبیا رو امتحان کردیم با هم و این دستور گوشفیل هم امتحان شده و عالیه.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

مواد لازم:

آرد سفید دو پیمانه

ماست یک دوم پیمانه

زرده تخم مرغ دو عدد

شربت بار یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر

کره در دمای محیط بیست گرم

وانیل یک دوم قاشق چایخوری سر خالی

 

برای درست کردن شربت بار :

آب یک لیوان

شکر دو لیوان

گلاب دو قاشق غذاخوری

عسل یک تا دو قاشق غذاخوری

زعفران مقداری

اول شربت رو درست میکنیم، اول آب و شکر رو داخل یک قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا جایی که امکان داره حل بشه بعد شعله رو روشن میکنیم و با حرارت کم اجازه میدیم به جوش بیاد و فقط در این حد هم میزنیم که شکر ته نگیره.(زیاد هم نمیزنیم) بعد گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و اجازه ده تا گونزده دقیقه با حرارت کم بجوشه. برای اینکه دور ظرف شکرک نزنه میتونید کمی آبلیمو با قلمو به حاشیه ی ظرف و بالای جایی که شربت قرار داره، بمالید. در یک دقیقه ی اخر عسل رو اضافه کنید. اگه عسل شما خیلی رقیق هست دو قاشق اضافه کنید. در خیلی دستورها گلوکز استفاده میشه! من هیچ وقت گلوکز نزدم و نمیزنم. این کار برای براقیت بامیه هست. من ترجیح میدم سالم بخورم ولی براق نباشه!

شربت رو از ظرفی که توش درستش کردید به یک ظرف دیگه انتقال بدید و بزارید کنار تا خنک بشه. 

 

 ۱)ماست+ زرده تخم مرغ+ کره+ وانیل+ شربت رو با هم مخلوط میکنیم و بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر منسجم بشه. حتما ارد رو کم کم اضافه کنید چون ممکنه نصف آرد اصلا نیاز نشه.

۲) خمیر ایجاد شده در ظرف قرار بدید و در اون رو محکم ببندید و اجازه بدید دو تا سه ساعت استراحت کنه.

۳)مثل بامیه  و زولبیا شربت رو درست میکنیم و اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته.برای گوشفیل بهتره شربت گرم باشه ولی نباید داغ باشه!

 ۴)خمیر رو مجدد ورز بدید و بعد نازک با وردنه پهن کنید. اگه میخوایید گوشفیل شما ترد باشه خمیر رو خیلی نازک و در حد سه الی چهار میلی متر پهن کنید. ولی اگه میخوایید کمی نرم و تپل باشه خمیر رو کمی کلفت تر باز کنید.

۵) برش لوزی روی خمیر ایجاد کنید. و در صورت تمایل گوشه های خمیر رو کمی با انگشت فشار بدید تا خمیر بعد از پخت حالت خودش رو حفظ کنه.

 ۶)روغن رو با حرارت ملاییم روی شعله قرار بدید تا داغ بشه. حرارت زیاد باعث سوختن روغن و حرارت کم باعث پف نکردن گوشفیل میشه.

۷)گوشفیل هارو در روغن داغ برای چند دقیقه سرخ کنید و حتما زیر و رو کنید تا یکنواخت سرخ بشن.

۸) بعد از خروج از روغن همونطور داغ داخل شربت گرم بریزید و بعد از آغشته شدن به شربت از صافی عبور بدید تا شهد اضافی خارج بشه.

 خوب تنها نکته مهم که لازم میدونم تکرارش کنم، اینه که حتما گوشفیل هارو در روغن داغ بیندازید تا حسابی پف کنند و ترد بشن. اگه روغن سر باشه اون تردی مورد انتظار مارو به ما نمیده.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir