کباب لای پلو

امروز یک پست خیلی آسون داریم. میدونم که همه خیلی خوب تو درست کردن این غذا واردید. ولی برای تکمیل آرشیوم میزارمش. راستی یکی از دلایل عمده من برای تکمیل آرشیو اینه که با وجود داشتن همسری با ذوق در امر آشپزی ، که گاهی میاد سراغ آشپزی خیلی سایتها و وبلاگها وجود دارن که همسرم برای پخت غذا و سورپرایز کردن من از توشون رسپی برمیداره. و معمولی رسپی های مناسب کم پیدا میشه و این میشه که ممکنه زحمتهاش به فنا بره. اینجا مینویسم تا بتونه دستور مورد اعتمادی رو برای آشپزی داشته باشه.

مواد لازم :

گوشت چرخکرده مخلوط 

پیاز 

سماق 

برنج آبکش زنده تر 

نمک و فلفل و زردچوبه

کره و زعفران

اندازه مقادیر درست عین کباب تابه ای

ابتدا ته دیگ مناسبمون رو زیر  ظرف میزاریم و بعد نصف بیشتر از برنج آبکش شده که زنده تر برداشتیمش رو میریزیم روی اون. چرا زنده تر؟ خوب چون برنج دوباره با آب کباب میپزه پس نمیخواییم خیلی له بشه.

بعد کباب هامونو ورز میدیم (گوشت+ادویه و نمک+پیاز) و به شکل کباب در میاریم. خیلی کلفت نباشه بهتره و روی برنج قرار میدیم.

خوب روی گوشتهامونو حسابی سماق میریزیم 

گوجه هارو حلقه میکنیم و روی برنج اطراف کباب ها میزاریم.

باقی برنج رو میریزیم و محلولی از کره و زعفران و کمی آب(این آب برمیگرده به خودتون که چقدر باشه با توجه به نوع برنج درصد خشکی اون درصد آبداری کباب هاتون و یا گوجه. میدونم که خودتون میتونید تخمین بزنید!) و روی برنج ها بریزید.

شعله رو کم کنید و بزارید کمه کم یک ساعت برنج جا بیفته. و گوشت بپزه. 

نکته ها : 

- گوشت رو خیلی کلفت نکنید بعد از پخت جمع میشه. 

- اگه گوجه میزارید بدونید که گوجه هم خودش آب می اندازه و ممکنه برنجتون له شه. میتونید جدا گوجه رو کباب کنید و اصلا روی برنج نزارید.

- میتونید زعفران و کره رو حذف کنید جاش آب و روغن بدید روی کبابها 

- اگه مثل من زمان آبکش کردن برنج رو ندارید و میخوایید کته بزارید میتونید از مقدار طبیعی برنجتون رو کمتر آب بریزید و وقتی آبش تموم شد این مراحل رو سرش در بیارید. 

- حالا من هی گفتم آب کم انقدر کم آب نریزید که برنج نپزه یا خشک بشه! میدونم که بلدید خودتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir