کباب مدیترانه ای

http://8pic.ir/images/21702635316534787177.jpg

دستور امروز دستور جوجه ای کمی متفاوته. و مزه ی خوبی داره که به امتحان کردنش می ارزه. این دستور رو چند سال پیش از روی برنامه ی تلوزیونی یاداشت کردم که فکر میکنم کانال یک بود. دیگه بد و خوبش رو به خوبی خودتون ببخشید. 

مواد لازم : 

سینه مرغ خرد شده : 1 عدد 

سیر : 3 حبه رنده شده 

ماست چکیده : 3 قاشق غذاخوری پر

پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم

آِب لیمو تازه : 3 قاشق غذاخوری

سبزی معطر : 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری

موادمون رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم برای 4 یا 5 ساعت توی یخچال تا حسابی به خورد هم برن!

http://8pic.ir/images/86189090588723563626.jpg

بعد از تایم استراحت جوجه هارو بیرون میاریم و سیخ میزینم. میتونیم توی تابه یا سر زغال کباب کنیم. من تابه رو انتخاب کردم.و با ریختن کمی روغن کف تابه جوجه ها رو سرخ کردم.
اول حرارت رو زیاد میکنیم تا جوجه ها آب بندازن و بعد شعله رو متوسط میکنیم تا حسابی مغز پخت بشن. خیلی زمان پخت لازم نداره. مواظب باشید خشک نشه جوجه ها.

http://8pic.ir/images/50083060592913324071.jpg

اصل این غذا تا جایی که من میدونم باید با کاهوی ترد و گوجه و پلو سرو بشه. اول برنج کشیده میشه و روش کاهو میاد و روی کاهو جوجه. ولی به علت نداشتم کاهوی ترد من این مدلی سروش کردم.

اینم بافتش.....

http://8pic.ir/images/86719285749087344808.jpg

نکته ها:

-سعی کنید شعله رو کم نکنید. جوجه هامون خشک میشن. و میتونید برای مغز پخت شدن در ظرف رو بزارید.

- هر چی بیشتر مرغها توی مواد بمونن تردتر و مزه دار تر میشن.

- سس اضافی جوجه ها رو بعد از سیخ زدن بگیرید.

- از زردچوبه و زعفران استفاده نکنید. رنگ این جوجه باید سفید باشه.  

http://8pic.ir/images/45889261532547308136.jpg

نوش جان

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir