کباب مدیترانه ای
دستور امروز دستور جوجه ای کمی متفاوته. و مزه ی خوبی داره که به امتحان کردنش می ارزه. این دستور رو چند سال پیش از روی برنامه ی تلوزیونی یاداشت کردم که فکر میکنم کانال یک بود. دیگه بد و خوبش رو به خوبی خودتون ببخشید.
مواد لازم :
سینه مرغ خرد شده : 1 عدد
سیر : 3 حبه رنده شده
ماست چکیده : 3 قاشق غذاخوری پر
پاپریکا ، فلفل سیاه ، نمک به مقدار لازم
آِب لیمو تازه : 3 قاشق غذاخوری
سبزی معطر : 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
موادمون رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم برای 4 یا 5 ساعت توی یخچال تا حسابی به خورد هم برن!
بعد از تایم استراحت جوجه هارو بیرون میاریم و سیخ میزینم. میتونیم توی تابه یا سر زغال کباب کنیم. من تابه رو انتخاب کردم.و با ریختن کمی روغن کف تابه جوجه ها رو سرخ کردم.
اول حرارت رو زیاد میکنیم تا جوجه ها آب بندازن و بعد شعله رو متوسط میکنیم تا حسابی مغز پخت بشن. خیلی زمان پخت لازم نداره. مواظب باشید خشک نشه جوجه ها.
اصل این غذا تا جایی که من میدونم باید با کاهوی ترد و گوجه و پلو سرو بشه. اول برنج کشیده میشه و روش کاهو میاد و روی کاهو جوجه. ولی به علت نداشتم کاهوی ترد من این مدلی سروش کردم.
اینم بافتش.....
نکته ها:
-سعی کنید شعله رو کم نکنید. جوجه هامون خشک میشن. و میتونید برای مغز پخت شدن در ظرف رو بزارید.
- هر چی بیشتر مرغها توی مواد بمونن تردتر و مزه دار تر میشن.
- سس اضافی جوجه ها رو بعد از سیخ زدن بگیرید.
- از زردچوبه و زعفران استفاده نکنید. رنگ این جوجه باید سفید باشه.
نوش جان