کباب چوبی مرغ
بازم کباب .......... بر عکس اینکه خودم خیلی از مرغ خوشم نمیاد ولی تموم پستهام شده مرغ و کباب! شاید چون برام خیلی مهمه چطور بوی بد مرغ گرفته شه و از این ماده غذایی بشه غذاهای معطر و خوشمزه درست کرد.
مواد لازم :(برای دونفر)
نصف سینه مرغ
پیاز متوسط ریز رنده شده
فلفل دلمه ای 1/4 یک فلفل کامل
قارچ 4 تا 5 عدد
آبلیمو 1/4 پیمانه
کیوی 1 عدد
زعفران و نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره مقداری
سیخ چوبی به مقدار لازم
اول از همه مرغمون رو به صورت نواری و باریک میبریم.و داخل سسی که از پیاز و ادویه و آبلیمو و برش های درشت کیوی تشکیل شده قرار میدیم و میزاریم 1 ساعت توی یخچال بمونه (اگه میخوایید بیشتر بزارید بمونه کیوی رو یک ساعت آخر بزنید تا مرغ ها فقط نرم بشن و بافتشون متلاشی نشه!)

سیخ هامون کمی خیس میکنیم و شروع میکنیم به سیخ زدن مرغهامون. چون مرغ هارو نواری بریدم اول با دست گردشون میکنیم و بعد به سیخ میکشیمشون. و بعد فلفل و قارچ و دوباره ادامه میدیم تا موادمون تموم بشه.
با نصف یک سینه حدودا 6 تا 8 سیخ میتونید داشته باشید .
خوب تا اینجا که میرسید دخمل کوچولوتون شروع میکنه به گریه و مجبور میشد برید و باقی کار رو به همسرتون بسپرید. همسرتون سیخ هارو توی تابه سرخ میکنه و مواظبه که مرغها خشک نشن و در آخر کمی کره روی مواد میریزه (زود بریزید کره میسوزه و مرغتون رو سیاه میکنه! ) و با دورچینی که خودش تدارک دیده تزیینش میکنه و ازش با وسواس خاصی عکس می اندازه تا شما توی بلاگتون بزاریدش!
نصف سینه مرغ
پیاز متوسط ریز رنده شده
فلفل دلمه ای 1/4 یک فلفل کامل
قارچ 4 تا 5 عدد
آبلیمو 1/4 پیمانه
کیوی 1 عدد
زعفران و نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
کره مقداری
سیخ چوبی به مقدار لازم
اول از همه مرغمون رو به صورت نواری و باریک میبریم.و داخل سسی که از پیاز و ادویه و آبلیمو و برش های درشت کیوی تشکیل شده قرار میدیم و میزاریم 1 ساعت توی یخچال بمونه (اگه میخوایید بیشتر بزارید بمونه کیوی رو یک ساعت آخر بزنید تا مرغ ها فقط نرم بشن و بافتشون متلاشی نشه!)

با نصف یک سینه حدودا 6 تا 8 سیخ میتونید داشته باشید .


نوش جان
