کباب تابه ای سس دار
قبلا دستور کباب تابه ای رو گذاشته بودم. این پستم یک ورژن دیگه از کباب تابه ایه.
یک غذای راحت و سریع.
مواد لازم :
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی : 2 پیمانه
پیاز متوسط : 1 عدد
کره : 4 قاشق غذا خوری پ
روغن مایع کمی
گوجه رنده شده سه عدد
رب گوجه کمی
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم
خوب تمام مواد با هم مخلوط میشه و میره برای چند ساعتی استراحت کنه.
من علاقه ی زیادی دارم جای انگشت روی کباب باشه یا کلا کباب شیار دار باشه.
اینم یک روش برای شیار دار کردن کباب.
اول گوشتتون رو قل قلی کنید.
بعد اونهارو برای مدت چند دقیقه توی فریزر بزارید تا کمی خودشون رو بگیرن.
و بعد اونهارو به سیخ چوبی بکشید و به هم بچسبونید و با دست کمی فشار بدید تا به هم بچسبن. هر چی چربی گوشتتون بیشتر باشه باید شیار هارو عمیق تر بندازیم. تا اگه جمع شد دفرمه نشه...
کبابهای رو توی تابه میچینیم و میزاریم تا بپزه و بعد که یک طرفش سرخ شد .
برمیگردونیم و رنده گوجه رو به همراه کمی رب که با هم مخلوط کردیم روی کباب ها میریزیم.
و وقتی کاملا سس جذب کباب شد و اون طرف کباب هم سرخ شد کبابمون آماده است.
نوش جان.