تیرامیسو
دستور کیک تیرامیسو بدون تخم مرغ و دسر تیرامیسو با انواع لیدی فینگر ها و کیک هارو قبلا در سایت داشتیم.
چون تیرامیسو کلاسیک تصاویرش پاک شده بودند مجدد پستش رو آپدیت کردم و براتون قرار میدم.
دستور کیک تیرامیسو شکلاتی اینجاست
دستور شارلوت با لیدی فینگر اینجاست.
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
لیدی فینگر دو بسته کوچک
خامه فرم گرفته 500 گرم
پنیر ماسکارپونه 400گرم
نسکافه فوری 3 بسته
نسکافه رو داخل یک پیمانه آب جوش حل میکنیم. من معمولا از یک بسته هم هات چاکلت خوشمزه به اضافه دو بسته نسکافه هندوقی استفاده میکنم. برای اینکه خوشمزه تر هم بشه میتونید کمی فندوق رو هم داخل یک تابه تست کنید و ریز خرد کنید و لابه لای لایه های تیرامیسو قرار بدید.
پنیر رو با دور متوسط هم زن میزنیم تا یکدست و صاف بشه. خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد در این مرحله من یک بسته پودر هات چاکلت و یک بسته پودر نسکافه به خامه فرم گرفته ام اضافه میکنم. این کاملا اختیاریه و داخل مواد اولیه هم نگفتم.
لیدی فینگر هامون رو باید به شهد نسکافه آغشته کنیم. دو تا راه داریم . اولی سرعت عمل بالایی میخواد و دومی راحتره. اول اینکه میتونیم لیدی فینگر ها رو سریع داخل محلول نسکافه بزنیم و در بیاریم. (اگه این کار رو خیلی سریع انجام ندید نون هاتون خمیر میشه.)
و دوم اینکه لیدی فینگر ها رو بچینید و روشو با قلمو محلول نسکافه بمالید. میخواییم کاملا شهد نسکافه رو نون هامون داشته باشه.
خوب حالا روی نون هامون رو از مخلوط خامه ای میپوشونیم. و بعد دوباره یک لایه لیدی فینگر میزاریم. و دوباره خامه. تا تمام موادمون تموم بشه.
اگه دوست داشتید میتونید فندوق یا گردو هم لابه لای مواد بریزید.
لایه ی انتهایی حتما خامه ایی باشه. و بعد درپوش ظرفمون رو میبنید و ظرفمون رو برای 24 ساعت داخل یخچال میزاریم. همونطوری که قبلا گفتم تمام دسر های حاوی ماسکارپونه باید 24 ساعت توی یخچال بمونن تا طعم مواد به خورد هم بره.
و در نهایت میتونید روی اون رو کمی پودر نسکافه یا کاکائو بپاچید و با شکلات تزیین کنید و نوش جان کنیدش....