تیرامیسو

 دستور کیک تیرامیسو بدون تخم مرغ و دسر تیرامیسو با انواع لیدی فینگر ها و کیک هارو قبلا در سایت داشتیم.

چون تیرامیسو کلاسیک تصاویرش پاک شده بودند مجدد پستش رو آپدیت کردم و براتون قرار میدم.

دستور کیک تیرامیسو شکلاتی اینجاست

دستور شارلوت با لیدی فینگر اینجاست.

  مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 

مواد لازم:

 لیدی فینگر دو بسته کوچک

خامه فرم گرفته 500 گرم

پنیر ماسکارپونه 400گرم

نسکافه فوری 3 بسته

نسکافه رو داخل یک پیمانه آب جوش حل میکنیم. من معمولا از یک بسته هم هات چاکلت خوشمزه به اضافه دو بسته نسکافه هندوقی استفاده میکنم. برای اینکه خوشمزه تر هم بشه میتونید کمی فندوق رو هم داخل یک تابه تست کنید و ریز خرد کنید و لابه لای لایه های تیرامیسو قرار بدید.

 

پنیر رو با دور متوسط هم زن میزنیم تا یکدست و صاف بشه. خامه فرم گرفته رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد در این مرحله من یک بسته پودر هات چاکلت و یک بسته پودر نسکافه به خامه فرم گرفته ام اضافه میکنم. این کاملا اختیاریه و داخل مواد اولیه هم نگفتم.

لیدی فینگر هامون رو باید به شهد نسکافه آغشته کنیم. دو تا راه داریم . اولی سرعت عمل بالایی میخواد  و دومی راحتره. اول اینکه میتونیم لیدی فینگر ها رو سریع  داخل محلول نسکافه بزنیم و در بیاریم. (اگه این کار رو خیلی سریع انجام ندید نون هاتون خمیر میشه.)

و دوم اینکه لیدی فینگر ها رو بچینید و روشو با قلمو محلول نسکافه بمالید. میخواییم کاملا شهد نسکافه رو نون هامون داشته باشه.

 

 خوب حالا روی نون هامون رو از مخلوط خامه ای میپوشونیم. و بعد دوباره یک لایه لیدی فینگر میزاریم. و دوباره خامه. تا تمام موادمون تموم بشه.

اگه دوست داشتید میتونید فندوق یا گردو هم لابه لای مواد بریزید.

 لایه ی انتهایی حتما خامه ایی باشه. و بعد درپوش ظرفمون رو میبنید و ظرفمون رو برای 24 ساعت داخل یخچال میزاریم. همونطوری که قبلا گفتم تمام دسر های حاوی ماسکارپونه باید 24 ساعت توی یخچال بمونن تا طعم مواد به خورد هم بره.

و در نهایت میتونید روی اون رو کمی پودر نسکافه یا کاکائو بپاچید و با شکلات تزیین کنید و نوش جان کنیدش....

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir