لبو

یکی از اون چیزایی که منو یاد شب یلدا می اندازه لبوی داغه . از الان باید کم کم واسه شی یلدا آماده شیم.

مواد لازم :

لبو : یک کیلو

آب : ۲ تا ۳ لیوان

شکر : ۲ تا ۴ قاشق بستگی به شیرینی لبو داره.

اول اینکه سعی کنید لبو ی کوچیک و تازه بخرید چون اگه بزرگ باشه ریشه داره و اگه مونده باشه خشک شده و رنگ قشنگی نداره. بعدم لبو هارو خوب بشورید. اگه وقت دارید میتونید بزارید درسته تو قابلمه بپزه و قالب بزنیدش تا خوشگل بشه. (واسه عروس خانوما که میخوایید شبه چله ایی ببرید بهتره قالب بزنید و با پودر پسته تزیین کنید. سعی میکنم یک پست خوشگل بزارم از لبو تا ایده بگیرید)

اگرم ندارید مثل من خردش کنید تا سریع بپزه. و در ۳۰ دقیقه ی آخر پخت شکر رو بهش اضافه کنید و بزارید کاملا آبش تموم شه و نهایت چند قاشق آب داشته باشه! اون آبشم توی یک شیشه ی کوچیک بریزید و توی یخچال نگه دارید واسه تزیین بعضی چیزها میشه از رنگ قشنگش استفاده کرد.

لبو رو توی ماکروفرام میتونید درست کنید. هر چند من خیلی اینطوری دوست ندارم. روشمم اینه که چند تا شیار روشون ایجاد میکنیم و توی یک ظرف در بسته میزاریم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با درجه حرارت حداکثر میزاریم تا بپزه. و نیازی به آب نداره. اگه دیدید کم شیرینه میتونید یک شربت از آب و شکر درست کنید و ۲ دقیقه لبوها رو توش بجوشونید. شکرشو غلیظ نکنیدا!

راستی پوست لبو رو خوب بشورید ولی پوست نکنید حیفه. موقعی که پخته شد اگه دوست نداشتید میتونید جدا کنیدش.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir