چیز کیک توت فرنگی

 http://upload7.ir/images/75913327485206749655.jpg

هر کس برای درست کردن چیز کیک روشی داره ، مهم نتیجه ی کاره! خیلی وقت بود دوست داشتم چیز کیک درست کنم. اما از اونجایی که مشکل پسندم و حساس ترسیدم مزه اش خوب در نیاد. یا طعم پنیرش زیادی تو ذوق بزه. واسه همین خیلی طول کشید تا بتونم یک ترکیب خوب و خوشمزه و در عین حال راحت رو کشف کنم.

مواد لازم :

کیک اسفنجی یک عدد (من اولین بار از پودر کیک توت فرنگی استفاده کردم و چون واقعا خوب از آب درومد هنوزم از همون استفاده میکنم. )

ژله توت فرنگی : 2 بسته

خامه : یک پاکت (از این پاکت صورتی ها ، اگه از خامه پگاه استفاده میکنید نصف پاکت چون پاکتش بزرگتره . اما از کاله یا غیره پاکت کامل)

پنیر خامه ایی : 100 گرم یا یک بسته کوچیک. (من از پاکبان استفاده کردم)

اول کیک آمادمون رو از وسط برش میزنیم. جوری که فقط 2 سانتی متر کیک باشه و روشم که برشته شده بریده و ساف بشه.

بعد توی طرفمون پلاستیک فربزر می اندازیم و کیک رو توش میزاریم(اگه ظرفتون و قالبتون کمربندی باشه نیاز به پلاستیک نداره)

حالا میخواییم لایه ی پنیری رو درست کنیم. یک ژله رو با آب جوش باز میکنیم و وقتی کاملا شفاف شد میزاریم کنار(واسه شفافی بیشتر میتونیئ 60 ثانیه تو ماکروفر بزارید و یا یک دقیقه رو بخار کتری)

پنیر رو حسابی میزنیم تا باز بشه و بعد خامه رو همینطور در ظرف جداگانه و بعد با هم مخلوط میکنیم و ژله رو بهش اضافه میکنیم و یک کم که خودش رو گرفت (مثل سفیده تخم مرغ شد) میریزیم روی کیک و نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره.(اگه طعم شیرین دوست دارید میتونید 1 ق غ شکر با مواتون مخلوط کنید)

http://upload7.ir/images/40399218242810288107.jpg

توی این فاصله بسته ی دوم ژله رو با یک لیوان آب جوش باز میکنیم. و من برای اینکه سریع تز ببنده به جای لیوان آب یخ توش یک لیوان یخ ریختم.

و بعد از نیم ساعت میریزیم روی لایه ی قبل. اگه بخوایید از میوه برای چیز کیکتون استفاده کنید یک کم از ژله میریزم و میزاریم 2 دقیقه توی فریزر بمونه و بعد روی اونو میوه میچینیم و باقی ژله رو که مثل سفیده تخم مرغ شده میریزیم روی میوه ها. و میزاریم تو یخچال و دو ساعت بهش زمان میدیم تا ببنده.

http://upload7.ir/images/14163213463148368690.jpg

و در آخر خیلی راحت درش میاریم وتوی ظرف سرو میزاریم.

http://upload7.ir/images/42271134166468533431.jpg

مقدار مواد لایه ها سلیقه اییه. میتونید کم و زیاد کنید. کلی این دستور شدیدا انعطاف پذیره.

http://upload7.ir/images/81460021139223797677.jpg

نکته ها :

- میتونید در لایه ی دوم از وانیل و کره هم استفاده کنید. 

- اگه قالب کمربندی دارید راحتره درست کردنش.

- این مدل چیزکیک کم پنیره و تخم مرغ نداره. توی پستهای آینده چند مدل دیگه رو آموزش میدم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir