گوی شکلاتی

یک تزیین بسیار راحت و مدرن برای کیک ها و کاپ کیک ها استفاده از گوی های شکلاتی در رنگ ها و اندازه های مختلف هست که درست کردن این گوی ها در حد چند دقیقه کوتاه زمان میبره.

از طرفی با این گوی ها و قالب های سلیکونی و این روش میشه شکلات های دستساز زیبایی هم درست کرد.

 مواد لازم:

شکلات تخته ای به رنگ دلخواه

قالب سلیکونی نیم دایره در سایز دلخواه

یک ظرف گود برمیداریم و شکلات تخته ای از هر نوعی که دوست داریم رو آب میکنیم. برای آب کردن شکلات چند روش وجود داره. یا شکلات رو روی بخار کتری قرار بدید و اجازه بدید گرم و ذوب بشه(فقط باید مراقب باشید تا آب داغ وارد ظرف شکلات نشه) و یا از ماکروفر استفاده کنید و چند بار با درجه حرارت بالا شکلات رو داخل ماکرو فر قرار بدید و در بیارید و هم بزنید تا یکدست بشه.

این روزها شکلات هر رنگی بخوایید در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست. ولی اگه در دست درس نبود میتونید از رنگهای خوراکی ژله ای یا اکلیلی استفاده کنید. و وقتی شکلات کاملا آب شد رنگ رو بهش اضافه کنید.

 برای اضافه کردن رنگ اکلیلی به شکلات دو روش دارید. یا اینکه با قلمو قبل از ریختن شکلات داخل قالب دور تا دور قالب رو آغشته به رنگ پودری اکلیلی بکنید.(با استفاده از قلمو کل سطح داخلی قالب رو رنگ کنید) یا اینکه اول شکلات کروی رو درست کنید و در انتها اونها رو با رنگ اکلیلی خوراکی رنگ کنید.

 بعد از اینکه شکلات مورد نظر رو ذوب کردید اونهارو به کمک قاشق یا قلمو دور تا دور قالب سلیکونی بمالید و کل سطح داخلی قالب رو با شکلات پر کنید. میتونید با حرکت دادن قالب کل سطح قالب رو آغشته به شکلات کنید.

اگه بخوایید طرح ابر و باد بشه مثل شکل میتونید از دو یا سه رنگ شکلات استفاده کنید و داخل قالب بریزید فقط هم نزنید تا یکنواخت و یکرنگ نشه.

زیر قالب سلیکونی یک سینی قرار بدید تا بتونید به راحتی قالب رو جا به جا کنید. قالب رو برای چند دقیقه در یخچال یا فریزر قرار بدید تا شکلاتها سفت بشن. 

 قالب رو از یخچال خارج کنید و با احتیاط شکلات را از قالب جدا کنید. برای اتصال دو ناحیه ی شکلات به هم و ایجاد کره نیاز به یک تابه تمیز کوچک دارید. اون رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدید و کمی که داغ شد کنار بگذارید و شکلات هارو از روی محل اتصال روی تابه قرار بدید و خیلی سریع بردارید و به هم بچسبونید. این کار رو باید خیلی سریع انجام بدید تا شکلات آب نشه و سطح کارتون کثیف نشه.

یک روش دیگه هم اینه که از شکلات آب شده که داخل قیف ریختید استفاده کنید و روی محل اتصال گوی ها بمالید و سریع گوی هارو بهم بچسبونید. این کار ممکنه اگه وارد نباشید کمی کثیف کاری در بر داشته باشه.

اگه از رنگ اکلیلی میخوایید استفاده کنید میتونید بعد از آماده شدن گوی ها و کره های شکلاتی رنگ رو با قلمو روی کارتون بکشید. یا که از قبل این کارو کردید. 

 شکلات های آماده شده رو در جای خنک و یا یخچال در ظرف در بسته میتونید نگه داری کنید. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir