چیز کیک شکلاتی

 

به طرفدار های کیک و چیز کیک این نوع رو شدیدا توصیه میکنم. هم خوشمزه است و هم همه پسند. در ضمن با یاد گرفتن این چیز کیک دو تا دسر یاد گرفتید. چون این چیز کیک دقیقا با تاپینگ خامه فرم گرفته میشه کرم پای شکلاتی.

مواد لازم :

بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم

خامه ۲۰۰ گرم

شیر دو سوم پیمانه

ژلاتین یک قاشق غذاخوری

شکلات مرغوب ۱۰۰ گرم

اول از همه پنیر ماسکارپونه رو نشون بدم برای دوستان که اینه.........

خوب بیسکویت رو با کره ایی که به دمای محیط رسیده و کمی هم آب شده (نیازی نیست ذوب باشه) له و لورده میکنیم تا یک خمیر سفت بیسکویتی به دست بیاد. من از مخلوط بیسکویت کاکائویی و وانیلی استفاده کردم. در ضمن پایه ی این چیز کیک میتونه کیک هم باشه که خیلی خوشمزه تر میشه. کیک کاکائویی یا براونی کاکائویی! چه شود!


بعد بیسکویت رو که قرار کراست ما باشه کامل توی ظرفمون پهن میکنیم. من با این مواد ظرفم قالب ۲۵ سانتی بود که خیلی بزرگه. به نظر من با یک قالب نهایت ۱۸ خیلی بهتر از آب در میاد.

قالب رو میزاریم توی یخچال تا خوب سفت بشه و میریم برای درست کردن مواد داخلی چیز کیک.که همون فیلینگشه


پنیر رو خوب میزنیم تا یکدست بشه

 

ژلاتین رو با آب سرد (مثلا یک سوم لیوان آب سرد) مخلوط میکنیم و میزاریم رو بخار کتری"(بن ماری حلش کنید) تا شفاف بشه.

شکلات رو داخل شیر میریزیم و به روش بن ماری حلشون میکنیم(روی بخار) تا خوب ذوب بشن. من از شکلات تلخ استفاده کردم. شما تلخی و شیرینیشو بسته به ذائقه خودتون تغییر بدید. مثلا شکر بریزید و ....

حالا ژلاتین رو که حتما با دمای مخلوط شکلاتمون یکیه داخل شکلات میریزیم و بعد هم که کمی خنک شد این مواد رو کم کم به پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.

حالا خامه رو خوب میزنیم و بعد از اینکه زدیم کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. زیاد هم نزنید فرم خامه از بین میره.
بعد که همه ی مواد رو آماده کردیم میریزیم روی بیسکویت و میزاریم توی یخچال. ۷ ُ۸ ساعت بهش دست نمیزنیم تا خوب  خودشو بگیره. یک روز بمونه که خیلی بهتره.

بعد که از یخچال بیرون آوردیم میزاریم ۱۵ دقیقه به دمای محیط برسه و بعد اونو برش میدیم. نوش جان.

 

 

قالبتون کوچیک تر باشه ارتفاعش بلندتر میشه و خیلی خوشگل تر میشه.

من برای تاپینگ(رویه) یک لایه ی کوچیک کرم کاسترد دادم و با پودر کاکائو تزیین کردم. البته تزیین که چه عرض کنم. هول هولی یک گل و بلبل روش کشیدیم بره پی سرنوشتش در کل نیازی به تاپینگ نداره و خودش کامله.

فکر کنم نکته ها رو گفتم. اینم بگم که من کمی شکلات چیپسی سفید توش خرد کردم. بود و نبودش خیلی فرقی نداره.

این نکته رو هم بگم. اگه روی این چیز کیک رو با خامه فرم گرفته پر کنید میشه کرم پای شکلاتی. ما قبلا کرم پای موزی رو یاد دادیم. و میتونید به جای پنیر هم خامه بریزید. تا اصلا مزه شوری نداشته باشه.

اگه از قالب غیر کمربندی استفاده میکنید حتما قالب رو سلفون بکشید تا بتونید راحت چیز کیک رو از توش خارج کنید.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir