چیز کیک شکلاتی

به طرفدار های کیک و چیز کیک این نوع رو شدیدا توصیه میکنم. هم خوشمزه است و هم همه پسند. در ضمن با یاد گرفتن این چیز کیک دو تا دسر یاد گرفتید. چون این چیز کیک دقیقا با تاپینگ خامه فرم گرفته میشه کرم پای شکلاتی.
مواد لازم :
بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر دو سوم پیمانه
ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شکلات مرغوب ۱۰۰ گرم
اول از همه پنیر ماسکارپونه رو نشون بدم برای دوستان که اینه.........
خوب بیسکویت رو با کره ایی که به دمای محیط رسیده و کمی هم آب شده (نیازی نیست ذوب باشه) له و لورده میکنیم تا یک خمیر سفت بیسکویتی به دست بیاد. من از مخلوط بیسکویت کاکائویی و وانیلی استفاده کردم. در ضمن پایه ی این چیز کیک میتونه کیک هم باشه که خیلی خوشمزه تر میشه. کیک کاکائویی یا براونی کاکائویی! چه شود!
بعد بیسکویت رو که قرار کراست ما باشه کامل توی ظرفمون پهن میکنیم. من با این مواد ظرفم قالب ۲۵ سانتی بود که خیلی بزرگه. به نظر من با یک قالب نهایت ۱۸ خیلی بهتر از آب در میاد.
قالب رو میزاریم توی یخچال تا خوب سفت بشه و میریم برای درست کردن مواد داخلی چیز کیک.که همون فیلینگشه
پنیر رو خوب میزنیم تا یکدست بشه
ژلاتین رو با آب سرد (مثلا یک سوم لیوان آب سرد) مخلوط میکنیم و میزاریم رو بخار کتری"(بن ماری حلش کنید) تا شفاف بشه.
شکلات رو داخل شیر میریزیم و به روش بن ماری حلشون میکنیم(روی بخار) تا خوب ذوب بشن. من از شکلات تلخ استفاده کردم. شما تلخی و شیرینیشو بسته به ذائقه خودتون تغییر بدید. مثلا شکر بریزید و ....
حالا ژلاتین رو که حتما با دمای مخلوط شکلاتمون یکیه داخل شکلات میریزیم و بعد هم که کمی خنک شد این مواد رو کم کم به پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا خامه رو خوب میزنیم و بعد از اینکه زدیم کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. زیاد هم نزنید فرم خامه از بین میره.
بعد که همه ی مواد رو آماده کردیم میریزیم روی بیسکویت و میزاریم توی یخچال. ۷ ُ۸ ساعت بهش دست نمیزنیم تا خوب خودشو بگیره. یک روز بمونه که خیلی بهتره.
بعد که از یخچال بیرون آوردیم میزاریم ۱۵ دقیقه به دمای محیط برسه و بعد اونو برش میدیم. نوش جان.
قالبتون کوچیک تر باشه ارتفاعش بلندتر میشه و خیلی خوشگل تر میشه.
من برای تاپینگ(رویه) یک لایه ی کوچیک کرم کاسترد دادم و با پودر کاکائو تزیین کردم. البته تزیین که چه عرض کنم. هول هولی یک گل و بلبل روش کشیدیم بره پی سرنوشتش در کل نیازی به تاپینگ نداره و خودش کامله.
فکر کنم نکته ها رو گفتم. اینم بگم که من کمی شکلات چیپسی سفید توش خرد کردم. بود و نبودش خیلی فرقی نداره.
این نکته رو هم بگم. اگه روی این چیز کیک رو با خامه فرم گرفته پر کنید میشه کرم پای شکلاتی. ما قبلا کرم پای موزی رو یاد دادیم. و میتونید به جای پنیر هم خامه بریزید. تا اصلا مزه شوری نداشته باشه.
اگه از قالب غیر کمربندی استفاده میکنید حتما قالب رو سلفون بکشید تا بتونید راحت چیز کیک رو از توش خارج کنید.