زبرا کیک
یکی از اولین کیکهایی که دستورش رو داخل سایت قرار داده بودم این کیک بود که متاسفانه چون عکسهاش پریده بود مجدد پست رو آپلود کردم.
این کیک بینهایت راحت هست و میتونید اون رو به صورت تک رنگ هم درست کنید. یا اینکه با استفاده از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو یا زعفران رنگیش کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ پنج عدد
آرد دو و نیم پیمانه
روغن یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
آرد سه قاشق غذاخوری (جداگانه)
پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
آب یا شیر یا ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
مثل تمام کیک ها اول از همه فر را با دمای متوسط روشن میکنیم و اجازه میدیم تا گرم بشه.
قالب مورد نظر را آرد پاچی کرده یا کاغذ روغنی می اندازیم و کنار قرار میدیم.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و کنار قرار میدیم.
زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید، سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا پف کنه و بعد نصف شکر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حسابی پف کنه.
زرده به همراه باقی شکر و وانیل را هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.
روغن را به زرده اضافه میکنیم.
شیر را به مواد زرده اضافه میکنیم.
حالا کم کم سفیده رو اضافه میکنیم به مواد زرده و دورانی با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
آرد رو کم کم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم.
حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم. یکی رو با سه قاشق آرد اضافی مخلوط میکنیم و یکی رو با سه قاشق پودر کاکائو.
اگر خواستید مواد تک رنگ باشه یا از رنگ خوراکی برای یک قسمت استفاده کردید 6 قاشق غذاخوری آرد را به موادتون اضافه کنید و بعد دو قسمت تقسیم کنیم و رنگ بزنید.
برای اینکه مواد یکنواخت پف کنه اون ارد رو جداگانه اضافه کردیم.
حالا قالب مورد نظرتون رو بردارید و یک ملاقه از مواد سفید در مرکز قالب بریزید و بعد یک ملاقه مواد رنگی در مرکز و روی مواد قبلی بریزید. همینطور یکی در میون ادامه بدید تا کل مواد تموم بشه.
میتونید مثل من با خلال دندون یا چاقو روی مواد رو طرح بدید.
میتونید مواد رو مثل من در قالب متفاوت بریزید و نصف نصف بریزید.
شاید دوست داشته باشید که این پستهارو ببینید: