زبرا کیک

 یکی از اولین کیکهایی که دستورش رو داخل سایت قرار داده بودم این کیک بود که متاسفانه چون عکسهاش پریده بود مجدد پست رو آپلود کردم.

این کیک بینهایت راحت هست و میتونید اون رو به صورت تک رنگ هم درست کنید. یا اینکه با استفاده از رنگ خوراکی یا پودر کاکائو یا زعفران رنگیش کنید.

 

مواد لازم:

تخم مرغ پنج عدد

آرد دو و نیم پیمانه

روغن یک پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

آرد سه قاشق غذاخوری (جداگانه)

پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری

آب یا شیر یا ماست نصف پیمانه

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

مثل تمام کیک ها اول از همه فر را با دمای متوسط روشن میکنیم و اجازه میدیم تا گرم بشه.

قالب مورد نظر را آرد پاچی کرده یا کاغذ روغنی می اندازیم و کنار قرار میدیم.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و کنار قرار میدیم.

زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کنید، سفیده تخم مرغ را با همزن میزنیم تا پف کنه و بعد نصف شکر را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حسابی پف کنه.

زرده به همراه باقی شکر و وانیل را هم میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه.

روغن را به زرده اضافه میکنیم.

شیر را به مواد زرده اضافه میکنیم.

حالا کم کم سفیده رو اضافه میکنیم به مواد زرده و دورانی با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه. 

آرد رو کم کم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم.

حالا مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم. یکی رو با سه قاشق آرد اضافی مخلوط میکنیم و یکی رو با سه قاشق پودر کاکائو. 

اگر خواستید مواد تک رنگ باشه یا از رنگ خوراکی برای یک قسمت استفاده کردید 6 قاشق غذاخوری آرد را به موادتون اضافه کنید و بعد دو قسمت تقسیم کنیم و رنگ بزنید. 

برای اینکه مواد یکنواخت پف کنه اون ارد رو جداگانه اضافه کردیم.

حالا قالب مورد نظرتون رو بردارید و یک ملاقه از مواد سفید در مرکز قالب بریزید و بعد یک ملاقه مواد رنگی در مرکز و روی مواد قبلی بریزید. همینطور یکی در میون ادامه بدید تا کل مواد تموم بشه.

میتونید مثل من با خلال دندون یا چاقو روی مواد رو طرح بدید.

میتونید مواد رو مثل من در قالب متفاوت بریزید و نصف نصف بریزید. 

 شاید دوست داشته باشید که این پستهارو ببینید:

کیک عصرانه

کیک کره ایی دو رنگ

کیک ساده

کیک پای سیب

کیک کنجدی

کیک نارگیل

کیک یزدی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir