كيك سيب و هويج
کیک هویج از اولین کیکهایی هست که دستورش رو داخل سایت گذاشته بودم. و کیک سیب هم شاید از ابتدایی ترین دستور کیک هام بود.
هشت سال پیش.شایدم قبل تر.این کیک تقریبا ترکیب هموناست. با اندکی دخل و تصرف! ولی عالی و خوشمزه و خوش طعم. به امتحانش می ارزه.
جالبه بدونید این سری کیک ها جز دسته ی کیک های کافی ای هستند و یک سری از دوستان لطف میکنن و این کیک هارو از پیج برمیدارند و در یک دسته قرار میدن و مثلا به عنوان پکیج کافی شاپی خدا تومن میفروشن!!
مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1
مواد لازم:
هویج درشت دو عدد ، ریز رنده شده(معادل یک پیمانه)
سیب یک عدد ، درشت رنده شده
گردو نصف پیمانه خرد شده
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
دارچین و هل جمعا یک قاشق چایخوری
در صورت تمایل کمی وانیل
مثل همیشه اولین کار روشن کردن فر هست. فر را بادمای ۱۷۵ درجه روشن کنید و اجازه بدید داغ بشه.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. و کنار قرار میدیم.
قالب مورد نظر را چرب کرده و با کمک الک ارد پاچی کنید.و ارد اضافی را خالی کنید. بهتره از قالب میان تهی استفاده بشه ولی این به این معنا نیست که در قالب معمولی نمیشه این کیک رو درست کرد! این کیک خیلی خوش قلق هست و تقریبا در هر قالبی درست میشه.
تخم مرغ ها و هل و دارچین و شکر را با همزن میزنیم تا کشدار بشه.
روغن مایع را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا یکدست بشه.
آرد را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.(کمی مواد سفت میشه ولی جای نگرانی نیست)
سیب و هویج را اضافه میکنیم و مجدد با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و مواد را یکنواخت در قالب میریزیم و در طبقه ی وسط فر داغ شده برای مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم. ممکنه کمی زودتر یا دیر تر از این تایم کیک بپزه. حتما با خلال دندون تست کنید.
بعد از پخت کامل کیک رو از فر خارج میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه و از قالب روی توری فلزی برمیگردونیم تا حسابی خنک بشه. برای تزیین من از گاناش شکلاتی استفاده کردم. به همراه بادم تست شده.
شاید تمایل به دیدن این پستها هم داشه باشید: