كيك سيب و هويج

 کیک هویج از اولین کیکهایی هست که دستورش رو داخل سایت گذاشته بودم. و کیک سیب هم شاید از ابتدایی ترین دستور کیک هام بود.

هشت سال پیش.شایدم قبل تر.این کیک تقریبا ترکیب هموناست. با اندکی دخل و تصرف! ولی عالی  و خوشمزه و خوش طعم. به امتحانش می ارزه.

جالبه بدونید این سری کیک ها جز دسته ی کیک های کافی ای هستند و یک سری از دوستان لطف میکنن و این کیک هارو از پیج برمیدارند و در یک دسته قرار میدن و مثلا به عنوان پکیج کافی شاپی خدا تومن میفروشن!! 

مارو در اینستاگرام دنبال کنید: cafechokolat1

 مواد لازم:

هویج درشت دو عدد ، ریز رنده شده(معادل یک پیمانه)

سیب یک عدد ، درشت رنده شده

گردو نصف پیمانه خرد شده

آرد دو پیمانه

شکر یک پیمانه

روغن مایع یک پیمانه

تخم مرغ چهار عدد

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

دارچین و هل جمعا یک قاشق چایخوری

در صورت تمایل کمی وانیل

مثل همیشه اولین کار روشن کردن فر هست. فر را بادمای ۱۷۵ درجه روشن کنید و اجازه بدید داغ بشه.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. و کنار قرار میدیم.

قالب مورد نظر را چرب کرده و با کمک الک ارد پاچی کنید.و ارد اضافی را خالی کنید. بهتره از قالب میان تهی استفاده بشه ولی این به این معنا نیست که در قالب معمولی نمیشه این کیک رو درست کرد! این کیک خیلی خوش قلق هست و تقریبا در هر قالبی درست میشه.

تخم مرغ ها و هل و دارچین و شکر را با همزن میزنیم تا کشدار بشه.

روغن مایع را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا یکدست بشه.

آرد را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.(کمی مواد سفت میشه ولی جای نگرانی نیست)

 سیب و هویج را اضافه میکنیم و مجدد با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و مواد را یکنواخت در قالب میریزیم و در طبقه ی وسط فر داغ شده برای مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم. ممکنه کمی زودتر یا دیر تر از این تایم کیک بپزه. حتما با خلال دندون تست کنید.

بعد از پخت کامل کیک رو از فر خارج میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه و از قالب روی توری فلزی برمیگردونیم تا حسابی خنک بشه. برای تزیین من از گاناش شکلاتی استفاده کردم.  به همراه بادم تست شده.

شاید تمایل به دیدن این پستها هم داشه باشید:

کیک کدو حلوایی

کیک کشمش و گردو

کیک موز و گردو

کیک انبه

کاپ کیک کدو حلوایی

کیک موز

کیک پای سیب

کیک سیب

 کیک هویج

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir