تزیین کیک

 
الوعده وفا! مدتهاست قول دادم تزیین کیک بزارم. دیگه سعی میکنم به قولم عمل کنم. و چند تا پست تزیین کیک بزارم.
تزیین این کیک فقط 15 دقیقه زمان میبره. پس به امتحانش می ارزه.

 

مواد لازم :

کیک اسفنجی یا شیفون یا هر نوع کیکه دیگه ایی که دوست دارید مثل این کیک خونگی 

خامه فرم گرفته 

رنگ خوراکی در صورت تمایل

شکلات 

چندی پیش یک شب من به آقای همسر خونه گفتم دلم کیک کاکائویی میخواد. ایشون گفتند :

- برم بخرم؟! 

+ نه کیک خونگی میخوام. 

- خوب چرا درست نمیکنی؟ 

+ بچه نمیزاره! ولی دلم میخواد.

- من درست کنم؟ 

- اوهومممممممممممممممم 

و این شد که آقای همسر تصمیم گرفتند کیک کاکائویی بپزن. با کدوم دستور؟ با همون دستورکیک خونگی که تو پست قبل گذاشتم با این تفاوت که 5 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو ریختند داخل آرد و 2 قاشق آرد رو حذف کردند . و با مخلوط آرد الک کرده و باقی مراحل عین کیک خونگی رو طی کردند و کیک پخته شد... 

بعد از خنک شدن کیک من یهویی تصمیم گرفتم کیک رو تزیین کنم. و این شد که وارد بازی پیچیده ایی شدیم. 

اول مقدار 50 گرم  شکلات رو یا بن ماری یا با ماکروفر آب میکنیم. اگه برای آب کردن شکلات از کتری استفاده میکنیم حتما حواسمون هست که شکلات با آب تماس پیدا نکنه چون میسوزه! 

یک کاغظ روغنی متناسب با طرحی که میخوایید روی کیک بیندازید میبرید. و طرحتون رو کمرنگ با مداد روش میکشید.هر طرحی میتونه باشه. من طرح لباس دخترمو برداشتم.

بعد کاغذ رو بر میگردونید تا مداد نخورید! 

حالا اگه قیف دارید که خوبه ، اگه ندارید یا حال کثیف شدن قیف و شستن اونو ندارید میتونید با کمی کاغذ روغنی یک قیف کوچیک درست کنید. (بچه بودیم قیف آلبالو درست میکردیم یادتونه که؟!) و شکلات آب شده رو توی قیف بریزید. بالای قیف رو به تو ببندید. طوری که شکلات بیرون نریزه از توش.

حالا طرحتونو دور گیری کنید. وسواس به خرج ندید. نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت ! دور گیری کنید. وای عجب هیجانی...... الان دیگه هیجان دستتون رو میلرزونه. بیشتر تمرکز کنید. خوب دور گیری که تموم شد ، طرحتونو بزارید توی یخچال تا کمی سفت بشه. 

دو تا نکته : اگه جایی از طرح رو خراب کردید بزارید نیم بند بشه بعد با چاقو درستش کنید. مثلا ببرید و دوباره بکشید.

برای این که موقع کار کاغذ حرکت نکنه با یک تیکه چسب نواری کوچیک اونو روی یک سطحی فیکس کنید.

حالا نوبت خامه است. من همیشه خامه فرم گرفته تو فریزر دارم. پس همونو بیرون آوردم و با 10 دقیقه گذاشتم به دمای محیط برسه و بعد با دور تند هم زن زدم. تا دوباره حالت اولیه اش رو پیدا کنه. یک پست طولانی برای درست کردن خامه فرم گرفته همین روزها میزارم. 

برای اینکه خامه فرمش به هم نریزه حتما در بین کار اگه وقفه افتاد بزارید تو یخچال!

خوب حالا لو میریم!!!! من اول رویه ی کیک رو گاناش (گاناژ)دادم... ولی بعد که یکهویی تصمیم بر آن شد این کیک بشه کیک تولد دختری و تم دخترونه پیدا کنه روی گاناشو خامه کشی کردم. البته میشد روی همون گاناشو با شکلات سفید طرح بکشم تا معلوم بشه ولی خوب دیگه فرصت این کارو نداشتم دوباره طرح بکشم. 

رویه ی گاناشم به زودی آموزش میدم.

حالا خامه رو روی کیک میمالیم.

خامه کشی کیک در چند مرحله باید انجام بشه. اول آستر کشی. یک لایه خامه میکشیم و صافش میکنیم. میزاریم توی یخچال چند دقیقه که سفت شد ، دوباره یک لایه ی دیگه .......

خوب از اونجایی که من فرصت نداشتم و نمیخواستم زیاد خامه بازی کنم یک بار بیشتر خامه نزدم. شما هر طور دوست دارید خامه کشی کنید . هر چی لایه ی خامه کلفت تر بشه کیک تمیز تر از آب در میاد. مثل کیکهای بیرون.

یک نکته. برای اینکه ظرف سرو کثیف نشه دور لبه ی کیک رو کاغذ روغنی بچینید و در انتها اونارو بردارید.

خوب من با لیسک خامه رو صاف کردم. بهترین روش صاف کردن خامه با روبانه پلاستیکیه که انشالله عمری باقی باشه تصویری آموزششو میزارم. این بار چون دوی سرعتی داشتم وقت مرتب خامه کشی کردن رو نداشتم. و به لیسک اکتفا کردیم.

حالا دوباره کیک رو برای چند دقیقه بزارید توی یخچال تا خامه سفت بشه(اگه وقت دارید بزارید نیم یا یک ساعت بمونه ) و بعد طرحتونو بیارید.... 

حالا آروم طرح رو روی کیک برگردونید. اینجاش کمی قلق داره. مواظب باشید طرح نشکنه. و بعد آروم کاغظ رو از روی طرح بردارید. 

مواظب باشید خامه رو خراب نکنید و کاغذ خامه رو بلند نکنه.

متاسفانه از این مرحله عکس ندارم! 

بعد میتونید با کمی خامه رنگی هر جای لباس یا شکلتونو بخوایید توشو رنگ کنید. یا میتونید از ژله نوشتاری یا هر چی دیگه اینجا استفاده کنید. 

دنبال سرعتید؟ همون خامه بهترین گزینه است.

من با باقی خامه رنگی دور کارم رو شکوفه زدم.

اینم نمای شکوفه ها از نزدیک...... عاشق رنگ صورتی اممممممممم!

و در نهایت کیک رو برای چند دقیقه میزاریم توی یخچال و میریم چایی رو میریزیم و میبریم روی میز و بعد ........

داراداراممممممممم!!!!!!!

کیک رو میبریم. و آقای همسر خونه میگه از بیرون خریدی؟ به همین زودی؟ نه بابا!

و شما خوشحال و شادید از کارتون. و بسی مورد تشویق قرار میگیرید...

در همین حال هستید که میبینید بچه ی کوچولوتون حمله کرده به کیک و گوشه ی اونو با برداشته و سعی داره اونو بزاره دهنش!!!!! (اگه گفتید کدوم گوشه؟آفرین درسته!)

دیگه جیغ کشیدن ... شیرجه زدن .... فایده ندارههه نداره! 

دیگه دنبال دختر دویدن فایده ندارههه نداره!!!!!!

انشالله در منزل با فرصت بیشتر درست کنید و لذت ببرید. خیلی راحتر از اونیه که بخوایید فکرشو بکنید!

دستور کیک شیفون رو به زودی میزارم.

میتونید کیک رو از وسط به صورت عرضی دو قسمت کنید و وسط اونو شربت بدید و خامه بمالید و موز و شکلات چیپسی و گردو بریزید. که در تزیین کیک بعدی مفصل توضیح میدم.

دیدگاه‌ها  

+1 #8 هل 1396-05-26 14:43
عالیه ولی ای کاش یک عکس از اون موقع که کاغذ رو برکر دوندید می زاشتید
-------------------
مال خیلی وقت پیشه. انشالله اگه مجدد درست کردمک میزارم
نقل قول کردن
+1 #7 g 1394-10-11 09:12
سلام شکلات چقدر باید تو یخچال بمونه.اگه زیاد بمونه سفت بشه دوباره میشه روی کیک انداخت؟وقتی کاغذ رو رو کیک بچسبونم استر کشی روی کیک خراب نمیشه؟یعنی کلا خامه بچسبه به کاغذ؟
----------------------
سلام. تا زمانی که خودش رو بگیره.
اگه خامه کیک سرد باشه و خودشو گرفته باشه مشکلی ایجاد نمیشه .
کلا با احتیاط باید برگردونید تا خراب نشه.
نقل قول کردن
+2 #6 الینا 1394-09-10 20:04
خوش به حالتون که اینقده هنرمندین...عاشقتونم
----------------------
ممنونم. مطمئنم شمام هم میتونید درست کنید.
نقل قول کردن
+3 #5 ساناز**** 1394-09-02 02:53
سلام مرسي از سايت خوبتون كاشكي درست كردن فوندانت رو هم اموزش بدين
--------------------------
سلام. ممنونم.. انشالله.
نقل قول کردن
+2 #4 پروانه زمانی 1393-08-20 06:19
استاد محترم باسلام من امروز اتفاقی دنبال طرز تهیه کرم فیل میگشتم که با سایت شما آشنا شدم آموزشهای شما بسیار کامل همراه باعکس مرحله به مرحله ودر کل بسیار سخاوتمندانه وجامع بود به شما به خاطر حسن نیتی که در آموزش دارید تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید واز اینکه اطلاعات خودتون را در اختیار دیگران قرار میدهید سپاسگزارم و امیدوارم دیگران هم از شما یاد بگیرند. اگر برایتان امکان داشت طرز تهیه کرم پرپلو را آموزش دهید. بسیار متشکر و ممنونم
--------------------
ممنونم از لطف شما. منظورتون رو درست نفهمیدم اسم انگلیسی کرم رو بهم بگید لطفا
نقل قول کردن
+1 #3 s@r@ 1393-07-06 20:12
vaaaaay aliiiiiiiiiiiiiiiiiiii bud
bayad manam dorostesh konam
mrciiiiiii

------------------------
ممنونم
نقل قول کردن
+2 #2 تینا 1393-06-24 10:20
برای دور گیری با شکلات همش دستم میلرزه و خوب در نمیاد. چیکار کنم؟
------------------
عزیزم این نوع لرزش در اثر استرس و اضطرابه.مدت ۲ تا ۵ دقیقه هستش.اگه بتونید آرامشتون را حفظ کنید بعد از چند دقیقه متوقف میشه.و با تمرین کم میشه.اون چند دقیقه با شکلات روی سلفون طرح بکشید تا آرامشتون را پیدا کنید.
همچنین میتونید کارتون رو روی یک سطح یک متری فیکس کنید و بعد حودتون طوری که آرنجتون روی سطح تکیه داشته باشه کارتون را ادامه بدید.این تکیه گاه آرنج کنترل دست و انگشتان را بیشتر میکنه
نقل قول کردن
+3 #1 پگاه 1393-06-10 13:53
سلام دستت درد نکن من مدتی سایت شمارو چک میکنم رسپیهای کاربردی وخوبی ارائه میدید.من کیک خامه ای درست میکنم ولی به اون تمیزی که میخوام در نمیاد چون یا خامه کم میارم یا خوب صاف نمیشه و از همه مهمتر کار با قیف خوب بلد نیستم لطفا در پستی که خامه کشی رو آموزش میدید بستن قسمتهای مختلف تصویری نشون بدید هم بگید چه قیفی بهنر من پلاستیکی داشتم پاره شد حالا یکبار مصرف دارم ولی نمیدونم اجزارو درست سوار میکنم یا نه.خیلی طولانی شد بازم ممنون پیروز باشید.
---------------
پاسخ مدیر سایت :
حتما خانومی . راستش یک پست بلند بالا برای خامه کشی و کار با ماسوره در راه دارم. انشالله کاملش میکنم و تا چند هفته ی دیگه میزارم. با یک تزیین کیک راحت و ناب. قولشو الان میدم.انشالله برسم زودتر آماده کنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir