سوپ شلغم با عدس

فصل فصل سرماخوردگی و منم سعی میکنم بیشتر آپهای مرتبط داشته باشم.

این نوع سوپ شلغم از ابداعات خودمه. حالا نیایید بگید ما بلد بودیم و  ..... ! شاید من خیال میکنم خودم ابداعش کردم. (خوب بزارید خیال کنم دیگه! )

و بازم از اون دسته سوپ هایی که هر چی خنکتر میشه خوشمزه تر میشه....

مواد لازم : 

برنج : 1/2 پیمانه

عدس : 1/2 پیمانه

شلغم : 2 عدد متوسط ریز رنده شده

سیر : 3 تا 4 حبه خرد شده

سیب زمینی 1 عدد متوسط نگینی شده

فلفل دلمه ای : 1/4 یک فلفل کامل و نگینی خورد شده

عصاره مرغ : یک عدد

گوشت قلقلی به مقدار لازم (گوشت + پیاز و ادویه )

پیاز ریز رنده شده یک عدد کوچک

ادویه شامل نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین

عدس و برنج رو جداگانه به مدت چند ساعت خیس میکنیم.

برنج و عصاره مرغ و ادویه(به جز دارچین) و سیب زمینی و عدس و سیر رو با چند تا لیوان آب میزاریم تا بپزه.

پیاز رو در کمی روغن تفت میدیم تفت رنگش طلایی بشه و بعد گوشت قلقلی هارو بهش اضافه میکنیم و میزاریم کمی تفت بخوره(نیاز نیست سرخ بشه) و بعد به سوپمون اضافه میکنیم. و در نهایت شلغم و فلفل دلمه ایی رو هم میریزیم و میزاریم تا مواد خوب جا بیفتن.

و در آخر موقع سرو دارچین فروان به سوپمون اضافه شه. 

نکته :

- اگه عدستون زود پزه جدا اونو بپزید و بعد در آخر به سوپ اضافه کنید تا له نشه!!

- میتونید گوشتهارو تفت ندید و از اول همینطوری اضافه کنید. 

- در هنگام سرو با کمی پیاز سرخ کرده سوپ رو میل کنید.

- بهتره توی سوپ هایی که مرغ داره از عصاره گوشت و در سوپ هایی که گوشت داره از عصاره مرغ استفاده بشه.

 

دیدگاه‌ها  

0 #1 نسترن. م 1394-11-13 06:01
سلاااااام. من هم ازین سوپها زیاد میپزم. اتفاقا متم فکر میکردم ابداع خودمه. من گاهی وقتها توش هویج و کدو هم میریزم. وهمیشه سبزی هم میریزم پس کمی تا قسمتی سوپهای ما با هم فرق داره.
در هر حال ممنووووووون
-----------------------
سلام. نوش جان. ماشالله شما هنرمندید. سوپها به یک ادویه هم کلی تغییر میکنن. و واقعا تعدد زیادی دارن.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شکلات ولنتاین
دنبال یک موقعیت میگشتم تا بتونم روش آب کردن شکلات رو بیان کنم
Zoom
پیراشکی گوشت
شاید شما تا حالا خمیر پیراشکی درست کرده باشید شایدم نه
Zoom
کرم پای موزی
کرم پای همون طوری که از اسمش مشخصه یعنی پای خامه ای
Zoom
کیک شکلاتی 3
این کیکی که امروز داریم ویژه روز مادره و بسیار کیک خوشمزه ای هست
Zoom
پاناکوتا زعفرانی
طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه است و این دسر بی نظیر ترکیب زیبایی از خامه و زعفرانه
Zoom
ژله بستنی کیوی یا کرم کیوی
ژله بستنی از ترکیب ژله و بستنی و گاها خامه درست میشه
Zoom
ژله کنگره یا رنگین کمون
خوب نوشتن پستهای ژله هم خیلی راحتره و هم خیلی نیاز به تمرکز نداره
Zoom
لازانیا مخلوط
لازانیا از اون دسته غذاهای پر طرفداره که بر عکس تصور خیلی سریع آماده میشه
Zoom
ژله فالوده ای
خوب امروز تلفیق دو نوع دسر سنتی و مدرن رو داریم
Zoom
پای گوشت
من عاشق انواع پای هستم. خوب پای گوشتم که سالار همه ی اوناست. این یک غذای خوشمزه است
Zoom
ژله سورپرایز
در پست های گذشته طرز تهیه یک مدل دسر سورپرایز رو گذاشته بودم. و اما در این پست
Zoom
مرصع پلو با مرغ
قبلا مرصع پلو با گوشت رو قبلا گذاشته بودم. این نوع با مرغ هست
Zoom
نان گردو روسی
این نون بسیار خوشگل مناسبه برای مهمونی های عصرونه و انواع اردور
Zoom
مرغ بریون
این روش منه در درست کردن مرغ بریون. هم ساده است و هم خوشمزه
Zoom
ژله ماستی
قبلا روش درست کردن ژله بستنی رو گفتم.امروز ترکیب ژله با لبنیات
Zoom
اسنک برگر
این اسنک با مواد داخلی دستور اسنگ گوشت درست شده با این تفاوت که از نون صنعتی همبرگر
Zoom
ژله بستنی میوه ای
این ژله ای که امروز دارم آموزشش رو میزارم داستانی داره
Zoom
تارتلت موز و کارامل
این پست تارتلت موز و کارامل هستش. اگه از دوست داران تارت هستید شروع کنید
Zoom


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir