دلمه بادمجون

نمیدونم چرا این روزها دلم میخواد پستهای مشابه بزارم. مثلا همین دلمه. تا 3 یا 4 تا پست دلمه نزارم بی خیال نمیشم. 

به زودی نظرات رو تایید میکنم. دوستای گلم لطفا بهم اون پستهایی که عکسهاش باز نمیشه رو بگید تا دوباره عکسهاشو آپلود کنم. 
این دلمه ی بادمجون که عکسشو مشاهده میکنید در پیکنیک( 50 به در )شام با سایر مخلفات خورده شده. در مورد 50 به در کاملا در پستهای بعدی توضیح میدم. 
اگه عکس کیفیت نداره به خاطر اینکه در تاریکی مطلق گرفته شده. و تنها با نور فلاش دوربین. دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.

مواد لازم :

بادمجون دلمه ای شیرین به تعداد لازم

مواد داخلی دلمه مراجعه شود به این پست  

بادمجون ها رو خوب بشویید. قسمت کلاهک بادمجون خارهای ریزی داره که خیلی خوب باید شسته بشه.  و اونهارو توی آب بزارید تا کمی نرم بشه.

مواد داخلی رو آماده کنید.  خوب فکر نکنم لازم باشه دوباره آماده سازی مواد داخلی دلمه رو توضیح بدم چون تو   این پست 
کامل گفتم.هر چی گوشته دلمه بادمجون بیشتر باشه خوشمزه تره.

  قسمت کلاهک بادمجون رو میبریم و بهتره استفاده نکنیم. هم روی طعم غذا اثر داره و هم ممکنه خوب شسته نشه. و داخل بادمجون هارو خالی میکنیم.

  داخل بادمجونهارو از موادمون پر میکنیم. و اون قسمت سر بادمجون رو که کنار گذاشتیم برعکس میکنیم و داخل بادمجون فرو میکنیم تا کاملا درش بسته بشه. و با فشار پختم باز نشه.

بادمجونهای داخلی رو کف قابلمه میریزیم . وای تموم خوشمزگی سسش به اون زیری هاست. یک طعمی مثل خاویار بادمجون داره. در اصل این کارو میکنیم تا کف بادمجونهامون نسوزه. و بامجون هارو روی اونها میچینیم.

  کامل قابلمه رو پر میکنیم. اونی رو که قراره خودمون بخوریم رو نشون میزاریم. مثلا اون وسطیه مال منه

حالا باید یک سس درست کنیم. یک تا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو در کمی روغن تفت بدید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه بهش بزنید. و دو پیمانه آب بهش اضافه کنید توی قابلم بریزید و بادمجونهارو برای مدت 2 تا 3 ساعت با شعله ملاییم بپزید. 

در ظرف کاملا بسته باشه تا خوب بپزه و آبش تموم بشه.

نکته ها :

 اگه از شیرین بودن بامجونها مطمئن نیستید ، بهتره وقتی داخلشونو خالی میکنید کمی آب نمک توش بریزید و برعکس توی آبکش بزارید تا تلخ آبش پرفته بشه.

موقعه خالی کردن بادمجونها به گوشت اون آسیب نرسونید. 

سعی کنید تخم داخلی بادمجون رو کامل بگیرید.

میتونید در سس دلمه ها یک یا چند عدد گوجه هم رنده کنید.

مهم ترین نکته در پخت دلمه و کلا غذاهای سنتی اینه که خوب پخته بشه و حسابی جا بیفته. 


نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید


تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.


CopyRight © 2011 - 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved


www.cafechokolat.ir