دلمه فلفل دلمه ای
بازم دلمه اونم از نوع فلفلی. خوب دیگه فکر کنم کاملا مشخص شده که من عاشق دلمه هستم. البته از نو خوشمزه و خوب جا افتاده.
مواد لازم :
مواد داخلی دلمه مراجعه شود بهاین پست
برای خود دلمه هم که به مقدار لازم فلفل دلمه اییه تر و تازه و سفت و ترد.
برای سس دلمه یک تا دو قاشق رب
یک عدد گوجه رنده شده
یک عدد پیاز کوچک
ادویه
اول داخل فلفل هارو خالی میکنیم. خیلی مواظب باشید به بدنه فلفل آسیب نزنید.اگه حس کردید موادتون زیاده میتونید نفری یک دلمه گوجه هم درست کنید. داخل گوجه هارو خالی کنید(نگه دارید به کارمون میاد) و کمی نمک بریزید و برعکس بزارید توی سبد تا آب اضافیش خارج بشه.
مواد داخلی دلمه رو طبق این دستور آماده میکنیم. این پست
چقدر اون پست کار منو راحت کرده. حتما برای مواد داخلی دلمه فلفل باید گوشت رو تفت بدید.
خوب برای سس این دلمه اول یک پیاز کوچیک رو با رنده ریز رنده کنید و همراه نمک و فلفل و زردچوبه توی روغن تفت بدید. بعد گوجه هایی که خالی کردید رو توش بریزید و همراه یک قاشق رب تفت بدید.(اگه گوجه خالی کرده نداشتید یک گوجه رو رنده کنید) و بعد دو پیمانه آب اضافه کنید و بزارید جوش بیاد.
داخل دلمه هارو از مواد پر کنید و بزارید داخل ظرف سس و در قابلمه رو بزارید برای دو تا سه ساعت تا سس دلمه غلیظ بشه.برای پخت دلمه حرارت کم و در قابلمه محکم باشه تا خوب جا بیفته.
برای سس دلمه میتونید بسته به سلیقه ی خودتون مقداری جعفری به سس اضلفه کنید. همینطور میتونید کمی سرکه و شکر رو هم به سس اضافه کنید. یا در نهایت یک تا دو قاشق آبلیمو.
واسه خوشگل تر شدن دلمه ها هم میتونید در اون رو به صورت زیک زاک ببرید .
یک نکته رو هم بگم فلفل ها رو در سس شناور نکنید. سعی کنید از قابلمه ایی استفاده کنید که دور تا دور دلمه هارو بپوشونه.
بهتره از فلفل های رنگی استفاده نکنید. فلفل های رنگی فقط رنگ داره ولی از نظر مزه ، مزه ی چندان جالی نداره.
عجب قدی.....
نوش جان